Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Спайдър-мен отново окупира върха в боксофиса

Спайдър-мен отново окупира върха в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
Спайдър-мен отново окупира върха в боксофиса

15.07.2019, 10:00  |   Видяна: 591  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Спайдър-мен: Далече от домаЗа втора поредна седмица Спайдър-мен: Далече от дома“ е безспореният шампион в боксофиса. Дългоочакваното продължение с Том Холанд спечели до момента 847 милиона долара и се очертава като първия филм от поредицата на „Сони“, който ще успее да надмине приходи от 1 милиард долара.

В САЩ горещият хит спечели нови 45,3 милиона и вече има почти 275 милиона долара. В останалата част от света той добави нови 100 милиона, достигайки проходи от 572,5 милиона. Това е рекорд за всички досегашния филми за Спайдър-мен, изпреварвайки досегашния шампион „Спайдър-мен 3“ (555 милиона).

Китай остава най-успешната му дестинация с приходи от 191,8 милиона. Следват Южна Корея (49,7 милиона), Великобритания (28,6 милиона) и Мексико (24,1 милиона).

Играта на играчките: ПътешествиетоОтново втори еИграта на играчките: Пътешествието“. За този уикенд последната част на популярната анимационна поредица спечели 20,6 милиона и вече има 346 милиона долара, превръщайки се в петия най-успешен филм на „Пиксар“ в САЩ.

В останалия свят продължението спечели нови 48,1 милиона и приходите му достигнаха почти 425 милиона долара. През този уикенд беше премиерата му в Япония, където с 15,3 милиона отбеляза рекорд за всички предишни филми на „Пиксар“.

На трето и четвърто място се наредиха двете нови премиери. Страховитият „Плячка“ спечели 12 милиона долара, а „Ченге под наем“ се нареди след него с 8 милиона.

Ченге под наем


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg