Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Спас става медийна звезда - в „Столичани в повече” на 25 април по bTV

Спас става медийна звезда - в „Столичани в повече” на 25 април по bTV
Лютови отново ще попаднат в полезрението на медиите. Този път обект на техния интерес няма да е семейният хотел, а Спас.
Cinefish.bg

Тв новини
Спас става медийна звезда - в „Столичани в повече” на 25 април по bTV

19.04.2012, 13:31  |   Видяна: 1557  |   Press Release  |   ТВ

Лютови отново ще попаднат в полезрението на медиите. Този път обект на техния интерес няма да е семейният хотел, а Спас. Синът на Славея и Йордан ще се прочуе в цялата страна и дори ще бъде специален гост на известен телевизионен водещ, в чиято роля ще влезе актьорът Васил Мавриков.

От какво ще е предизвикано това внимание, ще стане ясно в следващия епизод на „Столичани в повече” – в сряда от 21:00 часа по bTV.

Зрителите ще видят Славея в изненадваща светлина - мила и любяща майка и свекърва.

Баба Марийка ще заподозре, че отношенията между Пацо и снаха й са повече от приятелски. Гълъбина пък ще разбере, че кръчмарят плаща на съпруга й, за да работи и ще бъде силно разочарована.

В следващия епизод на „Столичани в повече”, който вече е достъпен на voyo.bg – първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание, Рангел ще продължи да обмисля план как да спечели съседите на своя страна. Едно телефонно обаждане от Димо обаче ще го изправи пред сложна дилема.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg