Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Sony разширява вселената на Спайдър-мен

Sony разширява вселената на Спайдър-мен
Cinefish.bg

Теми
Sony разширява вселената на Спайдър-мен

09.09.2019, 10:09  |   Видяна: 688  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Спайдър-мен: Далече от домаУспехът на „Спайдър-мен: Далече от дома“ доведе до неочакван „развод“ между Sony и Марвел. Двете студиа направиха опити на няколко пъти да постигнат консенсус върху бъдещето на супер героя, но за момента без резултат. Междувременно Sony подготвят няколко проекта, с които ще разширят вселената на Спайдър-мен.

Шефът на студиото Тони Винчикуера сподели новината по време на събитие на Variety. Той разказа за предстоящите проекти на студиото, свързани със Спайдър-мен. Сред тях са дългоочакваното продължение на „Венъм“, както и „Morbius“, в който голямата звезда ще е Джаред Лето.

MorbiusНо освен тях ще има още „пет или шест телевизионни сериала, които ще се развиват във вселената на Спайдър-мен“. С това Винчикуера подчерта, че всичко с популярния герой се развива „повече от добре“ и без намесата на Марвел.

Това не е първият случай, когато Sony се опитват да разширят подвизите на Спайдър-мен в други проекти
. Още когато Андрю Гарфилд бе избран за изпълнител на ролята в дълго подготвяната нова поредица, се появи информация, че ще има други филми, в които ще видим различни герои, които имат нещо общо със Спайдър-мен. ВенъмВпоследствие никой от тези проекти не успя да бъде направен.

Сега обаче залогът е прекалено голям. Все пак с приходи до момента от 1,125 милиарда долара „Далече от дома“ стана най-касовият от всички досегашния филми за Спайдър-мен, както и най-големият хит на Sony за всички времена.   Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg