Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти София Копола и Бил Мъри с нов общ проект

София Копола и Бил Мъри с нов общ проект
Cinefish.bg

Артисти
София Копола и Бил Мъри с нов общ проект

16.01.2019, 09:50  |   Видяна: 731  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
София Копола отново ще режисира Бил Мъри. Двамата ни поднесоха изненадващия шедьовър „Изгубени в превода“, така че интересът към следващия им общ проект е меко казано огромен. Заглавието на новия филм е „On the Rocks“ и той ще отбележи първия съвместен проект между компаниите Apple и A24.

Бил Мъри

Филмът ще разказва историята на една млада майка, която решава да се свърже със своя отчужден баща плейбой. Двамата се впускат в невероятно приключение на фона на Ню Йорк. Рашида Джоунс ще е в ролята на дъщерята, а ролята на бащата звучи точно като за Мъри. Снимките ще започнат през пролетта в Ню Йорк.

Дъщерята на Франсис Форд Копола получи „Оскар“ за оригинален сценарий за „Изгубени в превода“ и бе номинирана за най-добър режисьор. Мъри също бе номиниран за ролята си и бе удостоен с редица престижни награди, както и партньорката му във филма от 2003 г. – Скарлет Йохансон. Копола режисира легендарния актьор и в празничната програма на Netflix „A Very Murray Christmas“. Тя ще е и продуцент на новия филм, заедно с Йори Хенли.

София Копола

Мака
р че кариерата й стартира не толкова обещаващо като актриса в „Кръстникът 3“, София Копола успя да изгради успешна кариера като режисьор още с дебютния си филм „Обречени да умрат“ от 1999 г. По-късно тя стана най-младата жена, номинирана за „Оскар“ за режисура. През 2017 г. Копола стана и едва втората жена в историята на фестивала в Кан, отличена за най-добър режисьор за римейка на „Измамените“. Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg