Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Софи Търнър като Бой Джордж?

Софи Търнър като Бой Джордж?
Софи Търнър като Бой Джордж?
Cinefish.bg

Филми
Софи Търнър като Бой Джордж?

18.06.2019, 10:51  |   Видяна: 990  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вече съобщихме, че се подготвя игрален филм за живота на Бой Джордж. Това ще бъде поредният биографичен проект за известен британски изпълнител, след феноменалния хит „Бохемска рапсодия“ за Фреди Меркюри и Queen и актуалната премиера „Рокетмен“ за Елтън Джон.

Сега големият въпрос е кой ще играе предизвикателния Джордж, който толкова много пъти променя образа си по време на своята шеметна кариера. Самият той признава, че след разтръбяването на новината за филма е затрупан с „интересни предложения“. Но „най-интересното от всички е Софи Търнър“, споделя музикалната легенда.

Кой ще влезе в ролята на Бой Джордж

Разбира се, за мнозина това е абсурден избор, все пак звездата от „Игра на тронове“ е... момиче. Но не и за Джордж. Той признава, че „когато бях на 17 години, бих дал всичко, за да приличам на нея“.

Търнър моментално реагира на предизвикателството. Тя публикува кратко и ясно съобщение в социалните мрежи: „Навита съм!“ Актрисата не се впуска в подробности, но наистина изглежда като перфектния избор за тази роля.

Софи Търнър се превъплъщава в Бой Джордж

Все пак това няма да е първият подобен случай. Кейт Бланшет игра Боб Дилън във филма „Няма ме“ и за невероятното си превъплъщение бе номинирана за „Оскар“. Възможно ли е Търнър да докаже подобна класа? Надяваме се скоро да разберем.

Кейт Бланшет в ролята на Боб Дилън

Саша Герваси подготвя сценария за очаквания с интерес филм и ще бъде негов режисьор. Макар че Търнър има голямо желание да участва, все още нищо не е окончателно потвърдено.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg