Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Снимките на третия филм от поредицата “Съкровището” ще започнат до две години

Снимките на третия филм от поредицата “Съкровището” ще започнат до две години
Снимките на третия филм от поредицата “Съкровището” ще започнат до две години
Cinefish.bg

Филми
Снимките на третия филм от поредицата “Съкровището” ще започнат до две години

24.10.2013, 11:16  |   Видяна: 2631  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Една година след световната премиера на хита “Съкровището: Книгата на Тайните” продуцента на филма Джери Брукхаймър съобщи, че по всяка вероятност ще бъде направена и трета част от успешната приключенска поредица. Изпълнителят на главната роля в първите две ленти Никълъс Кейдж заяви, че със сигурност би участвал в третия филм и първоначалните очаквания бяха, че снимките ще стартират през първата половина на 2011-та година.

Но въпреки готовността на Кейдж и Брукхаймър работата по “Съкровището 3” беше забавена и от студиото Уолт Дисни обявиха, че има нужда от пренаписване на сценария.

Снимките на третия филм от поредицата “Съкровището” ще започнат до две годиниВ продължение на близо две години не се знаеше точно какъв е статута на продукцията, но през това лято Никълъс Кейдж сподели, че все още не се е отказал от намерението си да изпълни за трети път главната роля на историка и търсач на съкровища Бенджамин Гейтс. Малко по-късно  Джери Брукхаймър заяви, че “всички сме готови за работа” и допълни, че в момента се чака да приключи работата по сценария. Единственият от екипа на първите два филма, който в продължение на години не коментираше публично статута на “Съкровището 3” бе режисьора Джон Търтълтауб. Смяташе се, че той има желание да се завърне за третата част, но досега нямаше официално потвърждение от самия него или от Уолт Дисни.

Малко по-рано днес обаче, по време на интервю за най-новия си филм “Последния Вегас”, Търтълтауб потвърди намерението си да режисира третия “Съкровището” и също така разкри, че снимките на лентата се очакват да стартират до две години.

Търтълтауб: “Искаме да направим филма и от Дисни също искат да го направят. Но работата по сценария се оказа доста трудна. Бих казал, че вече сме изминали половината път и се обзалагам, че до две години ще снимаме филма. Въпроса не е просто да се измисли добра филмова мистерия с исторически елементи. Трябва да бъде нещо, което не сме правили до момента. Колкото и странно да звучи целта ни е да направим оригинално продължение. Наистина искаме да бъдем сигурни, че третата част няма да бъде просто повторение на това, което видяхте в първите два филма.”

Очакванията са, че към вече потвърдения Никълъс Кейдж ще се присъединят отново познатите от предишните две части актьори Джъстин Барта и Даян Крюгер. Очакванията са, че към вече потвърдения Никълъс Кейдж ще се присъединят отново познатите от предишните две части актьори Джъстин Барта и Даян Крюгер. За момента не се разкрива по-подробна информация за продукцията и тъй като е все още прекалено рано от Уолт Дисни не са определили премиерна дата.


Ако всичко протече по план снимките на “Съкровището 3” ще започнат през 2015-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg