Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Снимките на дългоочаквания “Ловци на духове 3” започват следващата година

Снимките на дългоочаквания “Ловци на духове 3” започват следващата година
Дан Акройд потвърди: Снимките на “Ловци на духове 3” ще стартират през пролета на 2012-та година
Cinefish.bg

Филми
Снимките на дългоочаквания “Ловци на духове 3” започват следващата година

26.08.2011, 10:20  |   Видяна: 3044  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След повече от две десетилетия, изпълнени със слухове и отлагания на снимките, вече е потвърдено, че дългоочакваната трета част на хита от 1984-та година, “Ловци на духове”, ще бъде заснета. Това го потвърди на вчерашно радио интервю, актьора Дан Акройд. Актьорът, който в първите два филма изигра ролята на доктор Реймънд Станц, разкри, че дори и да не може да бъде събран отново оригиналния актьорски състав, снимките на “Ловци на духове 3” ще стартират през пролета на 2012-та година.

Общо по света, двете предишни части на “Ловци на духове”, които тръгнаха по кината съответно през 1984-та и 1989-та година, спечелиха над половин милиард долара, което от своя страна гарантираше появата и на трети филм от поредицата.

След повече от две десетилетия, изпълнени със слухове и отлагания на снимките, вече е потвърдено, че дългоочакваната трета част на хита от 1984-та година, “Ловци на духове”, ще бъде заснета. Това го потвърди на вчерашно радио интервю, актьора Дан Акройд. Но многото проблеми със сценария, и най-вече колебанието на изпълнителя на главната роля, Бил Мъри, дали да участва или не, бяха основните причини “Ловци на духове 3” да си спечели славата на едно от най-дълго отлаганите продължения в историята на киното.

Но по време на вчерашното радио интервю, Дан Акройд увери, че сценария е вече напълно завършен, и заяви, че независимо от решението на Бил Мъри, снимките на третата част ще стартират следващата пролет.

Акройд: “Да, ще направим филма, и се нядявам, че господин Мъри също ще участва. Всички искаме това да се случи, защото разполагаме с много добър сценарий. Но все пак не трябва да забравяме, че марката “Ловци на духове” е много по-голяма от всеки един от нас. Да, Бил, режисьора, Харолд (Реймис), аз и Сигорни (Уивър) сме важна част от тези филми, но самата идея зад поредицата е много по-голяма от която и да е индивидуална роля. А и идеята зад “Ловци на духове 3” е че героите ни предават щафетата на по-младото поколение.”

Акройд потвърди, че сюжета на филма ще се фокусира основно върху опитите на ловците на духове да намерят свои заместници:

“Моят герой Рей е сляп с едното око и не може да кара кадилака. Коляното му създава проблеми и не може да носи тежките раници. Трябва ни млада кръв и това е в основата на историята. Време е да предадем всичко на по-младите.”

Относно това кои млади актьори ще участват във филма, Дан Акройд заяви:  “Аз лично много харесвам Матю Грей Гублър от “Престъпни намерения”. Но кастингите все още предстоят. Относно това кои млади актьори ще участват във филма, Дан Акройд заяви:

“Аз лично много харесвам Матю Грей Гублър от “Престъпни намерения”. Но кастингите все още предстоят. Ще се срещнем с всеки, който иска да участва във филма. За тези роли ще ни трябват три момчета и едно младо момиче.”

Сценарият на “Ловци на духове 3” е написан от Лий Айзенбърг (“Палавата класна”) и Джийн Ступницки (“Година първа: Запознай се с предците си”), а очакванията са, че на режисьорския стол ще седне създателя на първите две части, Айвън Райтман.

Освен Дан Акройд, в третия филм ще се появят отново Харолд Реймис (“Въздухари”), Сигорни Уивър (“Пришълецът”) и Ърни Хъдсън (“Мис Таен агент”). Все още не е потвърдено, но според първоначалната информация от студиото Columbia Pictures, продуцентите смятат да заснемат лентата в триизмерен формат.

Ако всичко протече по план, “Ловци на духове 3” ще тръгне по кината през лятото на 2013-та година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
angel_of_r... Неутрално
1 29.08.2011, 04:39
Оценка: 1
1 гласа

ще го направят, но не вярвам да е нещо кой знае кво

 
 
 
netfocus Неутрално
2 28.08.2011, 06:34
Оценка: 0
0 гласа

имам много съмнения около това продължение

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg