Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Снимките на „Шазам 2“ започват през лятото

Снимките на „Шазам 2“ започват през лятото
Снимките на „Шазам 2“ започват през лятото
Cinefish.bg

Филми
Снимките на „Шазам 2“ започват през лятото

12.02.2020, 10:57  |   Видяна: 574  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
За разлика от други свои продължения, които се забавиха повече от очакваното, „Уорнър“ не смятат да протакат излишно с „Шазам 2“. Първият филм се оказа една от най-успешните им продукции за изминалата година и един от най-харесваните по комиксите на DC. Затова работата по продължението започна веднага след премиерата му, а снимките трябва да стартират това лято.

Знаем, че Закари Леви отново ще облече червения костюм на супергероя с душа на дете. Заедно с него ще видим и Ашер Ейнджъл в ролята на малкия Били Батсън, който се превръща в Шазам.

Закари Леви и малкият в Шазам

Според последна информация снимките на „Шазам 2“ ще започнат през юли. Дейвид Ф. Сандбърг ще се завърне на режисьорския стол, а сценарият отново ще е дело на Хенри Гейдън. Сценарият вече е готов, но за момента не знаем никакви подробности за сюжета.

Любопитен факт е, че снимките на друг проект по комиксите на DC ще започнат почти по същото време. Става въпрос за „Black Adam“, в който Дуейн Джонсън ще изпълнява ролята на прочутия злодей. Първоначалната идея беше Черният Адам да участва в „Шазам“ като основния противник на супергероя, както е в самите комикси. Впоследствие плановете на „Уорнър“ се промениха и първо ще видим самостоятелен филм с Джонсън, но впоследствие той може би ще се изправи срещу Леви в бъдещ общ филм. За момента не е потвърдено, че това ще се случи в „Шазам 2“, но не е изключено да получим намек за евентуалния им сблъсък в сцена след финалните надписи на продължението.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg