Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми —нимките на Д»ндиана ƒжоунс 5У започват през април 2020 г.

—нимките на Д»ндиана ƒжоунс 5У започват през април 2020 г.
Cinefish.bg

‘илми
—нимките на Д»ндиана ƒжоунс 5У започват през април 2020 г.

30.07.2019, 09:00  |   ¬ид€на: 801  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
“ой е безспорни€т супер герой в света на археологи€та и доказа съществуването на »сус ’ристос, пребори се с нацистите и с индийска секта и дори разкри интелигентни форми на живот от други планети. ј сега му предстои да победи най-грандиозното от всички предизвикателства: остар€ването.

–азбира се, това е »ндиана ƒжоунс, чието завръщане очакваме отдавна. «а пети филм от прочутата поредица се заговори още след премиерата на „»ндиана ƒжоунс и кралството на кристални€ череп“, ко€то беше преди цели 11 години. ќттогава посто€нно се сподел€ха различни идеи за ново приключение на »нди, в чи€то рол€ не можем да си представим друг, освен ’арисън ‘орд.

—нимките на Д»ндиана ƒжоунс 5У започват през април 2020 г.

≈то че вече всичко изглежда най-после готово за гол€мото завръщане. —нимките на пети€ и €вно последен филм за д-р ƒжоунс ще започнат през април 2020 г. в Ћондон. «а момента това е единствената изтекла информаци€, като естествено се очаква на режисьорски€ стол отново да е —тивън —пилбърг, който в момента снима усилено сво€та верси€ на мюзикъла „”естсайдска истор舓.

ѕланираните първоначално снимки б€ха отложени, след като подготвени€ сценарий от ƒжонатан  асдан („—оло: »стори€ от ћеждузвездни войни“) не предизвика очаквани€ положителен отзвук. Ќаложи се създател€т на сериала „This Is Us“ ƒан ‘огелман, работил по хитовете на „ƒисни“ „ олите“ и „–апунцел и разбойникът“, да напише съвсем нова верси€. » €вно т€ е била приета много радушно.

Ќ€ма как да разберем каква ще е новата миси€ на »ндиана ƒжоунс, но се над€ваме скоро да научим повече подробности за актьорски€ състав и дали Ўа€ Ћебьоф ще е отново на лини€. ѕри всички положени€ премиерата на „»ндиана ƒжоунс 5“ ще се състои през 2021 г.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg