Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Смяна на патрула в „Престъпни намерения: Поведенчески анализ” по Нова ТВ

Смяна на патрула в „Престъпни намерения: Поведенчески анализ” по Нова ТВ
"Престъпни намерения: Поведенчески анализ" – от 02 ноември по Нова ТВ, всеки делничен ден от 22.30 ч.
Cinefish.bg

Тв новини
Смяна на патрула в „Престъпни намерения: Поведенчески анализ” по Нова ТВ

24.10.2011, 18:28  |   Видяна: 2289  |   Press Release  |   ТВ

Те се завръщат в ефира на Нова ТВ по-нови от всякога – престъпниците са още по-опасни, казусите – по-сложни, специалистите – още по-добри... и в напълно обновен състав.

Смяна на патрула предстои в криминалната поредица „Престъпни намерения: Поведенчески анализ”. Досегашният екип профайлъри под ръководството на Арън Хочнър отстъпва място на Сам Купър и неговия тим от също толкова добри агенти. Смяна на патрула предстои в криминалната поредица „Престъпни намерения: Поведенчески анализ”. Досегашният екип профайлъри под ръководството на Арън Хочнър отстъпва място на Сам Купър и неговия тим от също толкова добри агенти.

От 02 ноември, всеки делничен ден от 22.30 ч., премиерният за Нова ТВ сериал отново ще ни прави част от най-коварните престъпни сценарии и тяхното безпогрешно разкриване. Носителят на "Оскар" Форест Уитакър влиза в ролята на Сам Купър – роден лидер, който не се бои да заложи кариерата си на карта в името на убежденията си.

От 02 ноември, всеки делничен ден от 22.30 ч., премиерният за Нова ТВ сериал отново ще ни прави част от най-коварните престъпни сценарии и тяхното безпогрешно разкриване. Носителят на "Оскар" Форест Уитакър влиза в ролята на Сам Купър – роден лидер, който не се бои да заложи кариерата си на карта в името на убежденията си. Купър търси начин да избегне политическата бюрокрация и е формирал група от избрани профайлъри, работещи извън пределите на Куантико. Сред тях са самоувереният и красив британски войник от специалните части Мик Роусън, който работи като висококвалифициран стрелец с безупречно око за изкореняване на злото, и Джон "Пророка" Симс – бивш затворник с внушаващо спокойствие присъствие, който е решен да се реваншира за греховете от миналото си.

Дамската част от екипа е представена от добронамерената и открита Бет Грифит, най-новото попълнение на екипа, която идва при тях от специалния екип на ФБР за оценка на заплахите; привлекателната и непоколебима Джина ЛаСале и познатата отпреди Пенелъпи Гарсия – компютърният гений, който от години помага на звеното за поведенчески анализи при разрешаването на най-трудните случаи.

Необичайни методи на разследване, агресивни тактики, впечатляваща логика и профайлърски умения – елитният екип агенти на ФБР се въоръжава с безпогрешен усет и решителност, за да спре най-опасните престъпници.Необичайни методи на разследване, агресивни тактики, впечатляваща логика и профайлърски умения – елитният екип агенти на ФБР се въоръжава с безпогрешен усет и решителност, за да спре най-опасните престъпници.

"
Престъпни намерения: Поведенчески анализ" – от 02 ноември по Нова ТВ, всеки делничен ден от 22.30 ч.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg