Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини "Смущаващи тела" по TLC от днес

Смущаващи тела по TLC от днес
"Смущаващи тела" по TLC от днес
Cinefish.bg

Тв новини
"Смущаващи тела" по TLC от днес

19.06.2012, 16:19  |   Видяна: 2989  |   Press Release  |   ТВ

Днес по TLC се завръща една поредица, която помага на хора, които се срамуват от телата си, да преборят страха си, да говорят за проблемите и да ги решат с помощта на специалисти.

Този сезон пътува до Испания и Великобритания, където ще видим много сериозни проблеми, но и техните решения.

Смущаващи тела

Смущаващи тела по TLC от днесЕкипът на „Смущаващи тела“ се завръща, за да помогне на пациенти с мъчителни заболявания. В новия четвърти сезон лекарите посещават испански курорти и няколко града в Обединеното кралство, за да повтарят мантрата „Няма нищо срамно, всички сме еднакви“.

В първия епизод лекарите се отправят към Фуенхирола на Коста дел Сол, за да помогнат на туристите да разрешат своите смущаващи проблеми. Д-р Дон е в мобилната клиника на плажа, а д-р Кристиан и д-р Пикси обикалят баровете и клубовете, за да пробват нов бърз тест за хламидии.

В същото време във Великобритания екипът помага на пациенти с различни сериозни оплаквания, в това число мъж с най-големите тумори, заснемани досега в „Смущаващи тела“, мъж, чийто препуциум му пречи да прави секс, както и жена, която изглежда като бременна, въпреки че не е.

Присъединете се към лекарите, които се опитват да повишат осведомеността по здравните въпроси и да убедят пациентите, че „смущаващите“ части на тялото и заболявания съвсем не са такива.

От вторник, 19 юни, 21:00 ч.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg