Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Следващият филм за Фантастичната четворка тръгва по кината в началото на 2015-та година

Следващият филм за Фантастичната четворка тръгва по кината в началото на 2015-та година
“Фантастичната четворка” е единствения филм, на който световната премиера ще се състои на 6-ти март, 2015-та година.
Cinefish.bg

Филми
Следващият филм за Фантастичната четворка тръгва по кината в началото на 2015-та година

10.12.2012, 12:12  |   Видяна: 4207  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

През 2005-та година се състоя премиерата на ансамбловия комиксов филм “Фантастичната четворка”, чиито сюжет разказваше за преживяванията на едни от най-популярните супергерои на компанията Марвел. Лентата с Джесика Алба и Крис Евънс донесе на създателите си приходи от над 300 милиона долара в световен мащаб и това доведе до появата на директно продължение със същия актьорски състав.

Втората част, която тръгна по кината през 2007-ма година, не успя да подобри постижението на оригинала в бокс офиса и това беше една от основните причини поради които от студиото 20th Century Fox обявиха намерението си да “рестартират” поредицата вместо да правят още едно продължение.

Следващият филм за Фантастичната четворка тръгва по кината в началото на 2015-та годинаПървата информация за планирания рестарт на “Фантастичната четворка” се появи през 2009-та година и тъй като 20th Century Fox ще загуби правата на поредицата през 2015-та продуцентите започнаха бързо да разработват продукцията. По сценария на неозаглавения комиксов филм все още работят Майкъл Грийн (“Дявол на доброто”) и дебютанта Джеръми Слейтър, а малко па-рано тази година беше съобщено, че за режисьор е бил избран създателя на “Хроники”, Джош Транк.

Информацията относно бъдещия проект е оскъдна, но от 20th Century Fox вече определиха премиерната дата на готовата продукция. В публикувано в интернет изявление продуцентите от студиото разкриха, лентата ще тръгне по кината на 6-ти март, 2015-та година.

Сценарият все още се пише, а в най-добрия случай кастингите за главни роли ще започнат в средата на следващата година. Познатите супергерои Рийд Ричардс (Мистър Фантастик), Сю Сторм (Невидимата жена), Бен Грим (Нещото) и Джони Сторм (Човекът-факла) отново ще бъдат в центъра на сюжета, а по думите на неназован източник от студиото, филмът ще бъде вдъхновен от други два скорошни “рестарта” – “Невероятният Спайдър-мен” и “Х-Мен: Първа Вълна”.

Режисьорът Джош Транк: “Имаме възможност да създадем нещо страхотно. Аз съм голям фен на Фантастичната четворка и за мен това е една сбъдната мечта. По отношение на комиксовите филми летвата е вдигната много високо и ние ще направим всичко възможно за да оправдаем очакванията.”

В момента, спекулациите за потенциалния сюжет и злодеите срещу които ще се изправи Фантастичната четворка са многобройни, но от 20th Century Fox уточняват, че сценария все още не е завършен и информацията в интернет е базирана изцяло на слухове и догадки.

Точно както останалите комиксови филми от изминалите две години новия “Фантастичната четворка” ще се разпространява в триизмерен и IMAX-формат. Все още не се знае дали режисьора Джош Транк ще използва триизмерни камери или ще разчита на конвертиране по време на пост-продукцията.

“Фантастичната четворка” е единствения филм, на който световната премиера ще се състои на 6-ти март, 2015-та година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg