Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини Д—ладки избориФ 2011 - с неверо€тно изпълнение на Ќенчо »лчев

Д—ладки избориФ 2011 - с неверо€тно изпълнение на Ќенчо »лчев
Ѕилетите за Ќационалното турне Д—ладки избориФ 2011 на Д омицитеФ и Д—толичани в повечеФ ще се продават от 1 август в специалните шатри на Д«ахарни заводиФ
Cinefish.bg

“в новини
Д—ладки избориФ 2011 - с неверо€тно изпълнение на Ќенчо »лчев

27.07.2011, 14:09  |   ¬ид€на: 3262  |   Press Release  |   “¬
Ќеверо€тно изпълнение подготв€ екипът на „—ладки избори” 2011- Ќационалното турне на „ омиците”, „—толичани в повече”, √рафа и јкага.

јктьорът- илюзионист Ќенчо »лчев (в рол€та на отец √ригорий от сериала „—толичани в повече”) ще разреже актрисата ¬или ћарковска (ко€то е в рол€та на кметската дъщер€-ћари€ „еканова в сериала „—толичани в повече”).

ћладата актриса ще се осмели да влезе ц€ла в специален сандък и зрителите ще € вид€т на три части. »люзи€та е нова в репетоара на Ќенчо »лчев. Ќомерът е изключително опасен и рисков и подготовката за него изисква месеци. “ова е една от най- сложните илюзии в света, ко€то се нарича „«иг- заг”.

¬сички, които посет€т турнето на Д омицитеФ, ще имат уникалната  възможност да си куп€т книгата Дћаги€та на ЌенчоФ - с 23 разкрити фокуса - на промоционална цена. Ћюбителите-илюзионисти ще могат да се сдоби€т с ценното четиво единствено и само по време на концертите от турнето.

— подобен номер известни€т български илюзионист Ћепас обикал€ света през 50-те години. ¬сички, които посет€т турнето на „ омиците”, ще имат уникалната  възможност да си куп€т книгата „ћаги€та на Ќенчо” - с 23 разкрити фокуса - на промоционална цена. Ћюбителите-илюзионисти ще могат да се сдоби€т с ценното четиво единствено и само по време на концертите от турнето.

Ѕилетите за Ќационалното турне „—ладки избори” 2011 на „ омиците” и „—толичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на „«ахарни заводи” в центъра на всеки град от турнето:

—андански – площад „Ѕългари€”, пред  ултурни€ дом
ѕловдив – площад „÷ентрален”, до паметника на √юро ћихайлов
—тара «агора – ул. „÷ар —имеон ¬елики”, пред джами€та
Ѕургас – площад „“ройката”
 аварна - на касата на читалището
¬арна – на касата на Ћетен театър
–усе – „јлександровска” 93, срещу ÷ентрални хали
¬елико “ърново – пл. „ћайка Ѕългари€”, пред общината
√орна ќр€ховица – пл. „√еорги »змирлиев”
—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg