Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми —корсезе открива фестивала в Ќю …орк с премиера на Д»рландецътУ

—корсезе открива фестивала в Ќю …орк с премиера на Д»рландецътУ
—корсезе открива фестивала в Ќю …орк с премиера на Д»рландецътУ
Cinefish.bg

“еми
—корсезе открива фестивала в Ќю …орк с премиера на Д»рландецътУ

30.07.2019, 09:21  |   ¬ид€на: 745  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
ѕредсто€щите през есента кино фестивали ще представ€т най-значимите филми, които ще се бор€т за бъдещите престижни отличи€. ¬ече об€вихме премиерите във ¬енеци€, €сни са и заглави€та в програмата на “оронто. ‘естивалът в Ќю …орк обаче ще има честта да покаже на откриването си един от най-очакваните филми за последните години.

¬се пак „»рландецът“ е нови€т шедьовър на ћартин —корсезе, в който участват три истински легенди – –обърт де Ќиро, јл ѕачино и ƒжо ѕеши. ћоже да ги видите в първите официални кадри от филма. ћафиотски€т епос е базиран на книгата „I Heard You Paint Houses“ и разказва за стойността на истинското при€телство и ло€лността между мъже, които извършват неописуеми действи€ и с лекота се обръщат един срещу друг, както и възможността за изкупление в един св€т, където това звучи съвсем абсурдно.

ѕърви кадри от »рландецът на —корсезе

ѕеши е в рол€та на мафиотски€ бос от ѕенсилвани€ –ъсел Ѕъфалино, ѕачино ще е скандални€ ƒжими ’офа, а ƒе Ќиро ще видим като техни€ изпълнител на „мокри поръчки“ ‘ранк Ўирън. «аради подмлад€ването на трите звезди, които ще са в този вид през първата половина на филма, премиерата на „»рландецът“ се забави повече от очакваното, но €вно вече всичко е наред.

»рландецът“ може да бъде описан по толкова различни начини: дълбок, смешен, тежък, забавен, и като всички велики филми е абсолютно уникален. “ой напълно ме изуми. ¬ момента, в който свърши, незабавната ми реакци€ беше, че искам да го гледам отново“, за€ви директорът на фестивала  ент ƒжонс.

‘илм на —корсезе открива кинофестивал

57-мото издание на феста в Ќю …орк ще се проведе от 27 септември до 13 октомври. Ќа откриването се очакват и трите звезди на „»рландецът“, заедно със сами€ —корсезе.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg