Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Скарлет Йохансон ще изпълни главната роля в екшъна на Люк Бесон, “Луси”

Скарлет Йохансон ще изпълни главната роля в екшъна на Люк Бесон, “Луси”
Скарлет Йохансон ще изпълни главната роля в екшъна на Люк Бесон, “Луси”
Cinefish.bg

Филми
Скарлет Йохансон ще изпълни главната роля в екшъна на Люк Бесон, “Луси”

26.04.2013, 11:15  |   Видяна: 4759  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Преди няколко месеца Люк Бесон приключи със снимките на продуцирания от Мартин Скорсезе криминален трилър “Подземно царство”. Работата по монтажа на филма с Робърт де Ниро и Мишел Пфайфър протича в момента, но Бесон не губи време и вече се подготвя за следващата си игрална продукция. Заглавието на бъдещия му филм е “Луси” (“Lucy”), а студиото Юнивърсъл Пикчърс ще отпусне част от бюджета за снимки и ще поеме световното киноразпространение.

Бесон ще режисира и продуцира лентата, а за изпълнителка на главната женска роля е била избрана звездата от “Отмъстителите 3D“, Скарлет Йохансон.

Скарлет Йохансон ще изпълни главната роля в екшъна на Люк Бесон, “Луси”28-годишната актриса ще се превъплъти в образа на млада жена, която след като поглъща експериментален наркотик се сдобива със супер сили позволяващи й да мести всякакви обекти и да чете мислите на хората.

Филмът е описван като “фантастичен екшън с елементи на черна комедия”, а работата по сценария вече е започнала. Скарлет Йохансон (която има значителен опит с екшъните благодарение на участията си в “Островът”, “Железният човек 2” и “Отмъстителите”), вече е подписала договора за участие в “Луси” и очакванията са, че в следващите няколко месеца ще бъдат оповестени имената на останалите актьори, които ще участват в продукцията.

Люк БесонПрез годините Люк Бесон е участвал по направата на няколко екшън-филми в които главните роли са били изпълнявани от жени (сред които са култовия “Никита“, “Жана Д’Арк“,“Колумбиана“ и “Бандидтки“) и както при предишните му ленти сценария на “Луси” ще бъде негово дело. В момента Скарлет Йохансон се снима в продължението на “Капитан Америка“ и ако всичко протече по план веднага след това тя ще се насочи към продукцията на Бесон.

За момента Йохансон е единствената актриса, чието име се свързва с фантастичния екшън. Люк Бесон вече работи по сценария и в най-добрия случай снимките на филма ще започнат в края на тази година. Бюджетът няма да надвишава сумата от 40 милиона долара и подобно на повечето продукции на Люк Бесон снимките ще протекат както в САЩ, така и в Европа.

Повече детайли за статута на “Луси” ще бъдат разкрити в следващите няколко месеца.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg