Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ще видим ли предисторията на Пениуайз?

Ще видим ли предисторията на Пениуайз?
Ще видим ли предисторията на Пениуайз?
Cinefish.bg

Филми
Ще видим ли предисторията на Пениуайз?

10.09.2019, 08:55  |   Видяна: 884  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Дългото очакване бе оправдано. „То: Част втора“ стартира повече от убедително с приходи само за първите три дни на екран от 185 милиона долара. Възможно ли е обаче това наистина да е краят на историята за демоничния клоун Пениуайз?

Откъде идва Пениуайз

Всъщност не съвсем. Вярно, че двата филма на Анди Мускети използваха за основа бестселъра на Стивън Кинг, но спокойно можем да си представим нещо отделно от добре познатия сюжет. Например... предисторията на Пениуайз.

Самият Мускети и Бил Скарсгард, който изпълнява ролята, са готови да се завърнат в градчето Дери за трети път.Митологията, създадена в романа на Кинг, е нещо, което спокойно би могло да бъде подложено на допълнително изследване. То се намира на Земята от милиони години. И напомня за своето присъствие като осъществява контакт с хората на всеки 27 години. Така че може да си представите колко истории могат да бъдат разказани в тази връзка“, споделя Мускети.

Историята за появата на Пениуайз

От своя страна Скарсгард е готов отново да се завърне към иконичния образ.Видяхме финалът, който е добре познат от книгата. Но ще бъде интригуващо да се върнем назад във времето, преди да се случи всичко това. Може да се получи интересна история, която не съществува в книгата, но очевидно е в същата вселена. Мисля, че ще се получи нещо доста забавно“, казва актьорът.

Ще видим дали Warner ще проявят желание да се заемат с подобен проект. Междувременно Мускети ще продължи да работи за тях. Следващият му филм ще е дълго отлаганата история за супергероя на DC Светкавицата.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg