Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ще видим ли филм за Лекс Лутър?

Ще видим ли филм за Лекс Лутър?
Cinefish.bg

Филми
Ще видим ли филм за Лекс Лутър?

09.10.2019, 09:15  |   Видяна: 857  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След Жокера е време за друг злодей от вселената на DC. Да, става въпрос за вечния враг на Супермен, самият Лекс Лутър. Уорнър“ са решили са се възползват от огромния успех на „Жокера“, който продължава да чупи рекорди и да се радва на хвалебствени отзиви и прогнози за „Оскар“.

Според някои източници студиото подготвя самостоятелен филм, в който главен герой ще е Лутър. Проектът ще описва неговото развитие – от странно интелигентно момче до корумпиран богат бизнесмен, който ще стане президент на САЩ. Доналд Тръмп явно ще е сред първите върли противници на този филм.За момента се говори, че в бъдещия хит няма да видим самия Супермен, но ще участва неговата любима Луис Лейн. Тя може би ще бъде първата дама на Лейн или репортерката, която ще се постарае да го изобличи.

Проектът е описван като „политическа трагедия“, като подобно определение веднага поражда асоциации с много номинации за „Оскар“. Все пак „Жокера“ също е спряган като фаворит в предстоящия сезон на наградите и стартира повече от убедително със „Златен лъв“ във Венеция. Почти сигурно Хоакин Финикс също ще бъде номиниран за „Оскар“ за невероятното си превъплъщение като култовия злодей на Готъм сити.

Но „Уорнър“ няма да се спрат дотук. Според изтекла информация те подготвят самостоятелни филми и за други врагове на Батман, сред които са Двуликият, м-р Фрийз и Гатанката. Тези филми ще бъдат нещо различно от вселената на DC и в тях ще видим нови актьори, точно както в „Жокера“. Така че не очаквайте Джеси Ейсенберг да се завърне отново като Лутър.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg