Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ще видим ли Киану Рийвс в „Бързи и яростни“?

Ще видим ли Киану Рийвс в „Бързи и яростни“?
Cinefish.bg

Артисти
Ще видим ли Киану Рийвс в „Бързи и яростни“?

24.10.2019, 08:52  |   Видяна: 746  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Вече трудно може да се изброят всички звезди, преминали през поредицата „Бързи и яростни“. Възможно ли е и Киану Рийвс да се нареди сред тях? Според сценариста на поредицата Крис Морган вероятността за това е много голяма.

Преди време се заговори, че Рийвс ще участва в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Самият Дуейн Джонсън призна, че е имало такава вероятност, но нещата са пропаднали в последния момент. Сега Морган призна, че се е срещал със звездата от „Матрицата“ и двамата са обсъждали възможностите да се присъедини към семейството на „Бързи и яростни“.

Ще видим ли Киану Рийвс в „Бързи и яростни“?

„Имам голямо желание той да участва в поредицата. С Рийвс обсъдихме възможностите за това. Единственият проблем е да напаснем графиците на всички заинтересувани, така че да намерим време за това. Условието на Киану е и ролята да му хареса“, споделя Морган.

В „Хобс и Шоу“ актьорът трябваше да играе ролята на мистериозен шеф на терористична организация. Идеята е той да има по-голямо присъствие във филма, но за Рийвс това не звучи убедително и в крайна сметка отказва да участва.

Впоследствие се заговори, че той може да има малка, но важна роля в „Бързи и яростни 9“. За момента това са само спекулации. Дори и да не го видим в някои от следващите епизоди на поредицата, със сигурност Рийвс ще участва в продължения на два от най-популярните си хитове – „Матрицата“ и „Джон Уик“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg