Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Ще изневери ли Мария на съпруга си с Димо – в „Столичани в повече” в сряда по bTV

Ще изневери ли Мария на съпруга си с Димо  – в „Столичани в повече” в сряда по bTV
Ще изневери ли Мария на съпруга си с Димо
Cinefish.bg

Тв новини
Ще изневери ли Мария на съпруга си с Димо – в „Столичани в повече” в сряда по bTV

21.05.2012, 12:32  |   Видяна: 2959  |   Press Release  |   ТВ

Радко няма да се трогне от молбите на своята „пленница” да я върне у дома. Той ще бъде твърдо решен да се усамоти с нея в планинската хижа, към която я води. Непредвидени важни детайли, свързани с отвличането, обаче ще осуетят плана му и Радко за пореден път ще се изложи пред своята любима.

Столчани в повечеЙордан и Славея ще дадат на Спас част от парите, които дължи на Цезара. Лекарят ще вземе и Йовка със себе си и ще разчита бременността й да омилостиви лихваря. Знак от съдбата ще изпрати младото семейство в срещнато по пътя казино. Съпрузите ентусиазирано ще се отдадат на хазарта. Ще бъде ли късметът на тяхна страна, зрителите ще разберат в следващия епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи в сряда от 21:00 часа по bTV.

Рангел изненадващо ще отиде на гости на Славея и Йордан. Разговорът ще тръгне привидно добронамерено, но ще кривне в опасна посока. Признание на кмета и жена му ще принудят Чеканов да отправи сериозни и категорични заплахи към тях.

Столчани в повечеПацо и Гълъбина ще попаднат в изключително опасна ситуация. Двамата ще се окажат заключени в тоалетната на заведение, пред която ще ги чака баба Марийка. Рискът да бъдат хванати ще е огромен. Димо ще е нервен заради предстоящата среща с Мария. Той ще признае на бившата си годеница, че още я обича.

Ще изневери ли  Мария на Андрей с предишната си любов  – в „Столичани в повече”, в сряда от 21:00 часа по bTV или на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg