Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ще бъде ли направен трети филм от поредицата “Призрачен ездач”?

Ще бъде ли направен трети филм от поредицата “Призрачен ездач”?
Ще бъде ли направен трети филм от поредицата “Призрачен ездач”?
Cinefish.bg

Филми
Ще бъде ли направен трети филм от поредицата “Призрачен ездач”?

11.03.2013, 09:55  |   Видяна: 8518  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Фантастичният екшън “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението” не успя да подобри постигнатото от предшественика си в бокс офиса и се нареди сред слабо представилите се триизмерни заглавия на 2011-та година. Въпреки че в световен мащаб натрупа разочароващата за комиксов 3D-филм сума от 132 милиона долара “Духът на отмъщението” не бе счетен за провал от продуцентите тъй като за направата му бяха изразходвани около 47 милиона долара (скромен бюджет за филм-продължение).

Ще бъде ли направен трети филм от поредицата “Призрачен ездач”?Независимо от този факт лентата остана в сянката на големия брой комиксови продукции, които атакуваха кината през изминалите пет години и много анализатори предрекоха, че едва ли ще се стигне до направата на “Призрачен ездач 3”.

Досегашните два филма за приключенията на прокълнатия мотоциклетен каскадьор Джони Блейз не могат да се сравняват по успех и популярност с лентите за Батман, Спайдър-мен и Железният човек и очакванията бяха, че от студиото Сони Пикчърс няма да рискуват с трета част. Но сега, за радост на почитателите на “Призрачен ездач”, звездата на поредицата Никълъс Кейдж заяви, че има реална възможност да бъде направен трети филм.

По време на интервю за предстоящия анимационен филм “Круд” Кейдж разкри, че е възможно да бъде направен “Призрачен ездач 3”, но уточни, че той най-вероятно няма да изпълни отново главната роля.

Никълъс КейджКейдж: “Като се имат в предвид печалбите от продажбите на DVD и факта, че направихме “Духът на отмъщението” за 47 милиона долара за мен филма е успешен. Напълно възможно е да направят трети филм, но без мен. Аз направих нещата които исках да направя и силно се съмнявам, че ще участвам в третия филм. Знам, че не трябва да се казва “никога”, но смятам, че няма с какво повече да допринеса.”

От Сони Пикчърс все още не разкриват плановете си относно “Призрачен ездач 3” и за момента Никълъс Кейдж е единствения човек от екипа, който публично коментира проекта. Важно да се отбележи, че преди премиерата на втората част режисьорите на филма Брайън Тейлър и Марк Невалдайн заявиха, че “има много неща от вселената на Джони Блейз, които можем да покажем и доразвием в евентуални бъдещи филми” и е напълно възможно те да бъдат наети да работят и по третия филм.

Един от най-дискутираните слухове е, че “Призрачен ездач 3” ще “рестартира” поредицата с изцяло нов актьорски състав и различен подход към материала (има идеи и за женски вариант на Призрачния ездач). За момента обаче това са единствено спекулации и се очаква официално изявление по въпроса от Сони Пикчърс.

Имайки в предвид, че от премиерата на втория филм са изминали вече две години очакванията са, че в най-скоро време ще има конкретна информация от студиото за бъдещето на поредицата.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg