Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Шарън Стоун срещу Бет Мидлър

Шарън Стоун срещу Бет Мидлър
Шарън Стоун срещу Бет Мидлър
Cinefish.bg

Филми
Шарън Стоун срещу Бет Мидлър

13.02.2018, 09:10  |   Видяна: 956  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Две номинирани за „Оскар“ актриси ще се изправят една срещу друга в екранизация по популярната номинирана за „Тони“ пиеса „The Tale of the Allergist’s Wife“.

Бет Мидлър
и Шарън Стоун ще си партнират за първи път заедно във филма на Анди Фикман, създател на семейни комедии като „Игра по план“ с Дуейн Джонсън и „Хаос вкъщи“ с Били Кристъл и самата Мидлър. Робърт Корт („Булката беглец“) и Дарил Рот, който е продуцент на постановката на Бродуей, ще са продуценти на проекта.

Във филма Мидлър ще играе Марджъри Тоб, скучаеща богаташка съпруга, изпаднала в разтърсваща криза на средната възраст. Нейният любящ съпруг, който е отдаден на каузата да помага на бездомните, напразно се опита да й помогне. Всичко се променя, когато от Ню Йорк пристига очарователната и загадъчна приятелка от детството на Марджъри – Лий (героинята на Стоун). Лий се превръща в постоянна гостенка в семейството и депресията на нейната приятелка моментално изчезва. Но самата Лий има своите тайни планове.

За Мидлър това ще е първа главна роля в киното от доста години насам. Тя има две номинации за наградите на Американската киноакадемия – за „Розата“ и „За момчетата“, а последно триумфира с „Тони“ за участието си в култовия мюзикъл „Hello, Dolly!“. Стоун бе номинирана за „Оскар“ за ролята си в мафиотската сага на Мартин Скорсезе „Казино“, а наскоро получи наградата „Еми“ за участието си е „The Practice“. 
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg