Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Сезони на любовта” от 29 април по Диема Фемили

„Сезони на любовта” от 29 април по Диема Фемили
„Сезони на любовта” – от 29 април, всеки делничен ден от 22.00 часа.
Cinefish.bg

Тв новини
„Сезони на любовта” от 29 април по Диема Фемили

22.04.2013, 14:46  |   Видяна: 9660  |   Press Release  |   ТВ
Емина Сандал влиза в ролята на Пепеляшка в „Сезони на любовта” от 29 април

Емина Сандал влиза в ролята на Пепеляшка в „Сезони на любовта” от 29 априлИстинска двойничка на холивудската звезда Пенелопе Крус ще дебютира за българските зрители в ефира на Диема Фемили в последната седмица на април. Един от най-гледаните и обсъждани сериали в Турция „Сезони на любовта” е най-новото попълнение в дома на турските сериали от 29 април, с епизоди всеки делничен ден от 22.00 часа.

В главната роля на екрана ще видим изключително популярната актриса от сръбско-турски произход Емина Сандал. Още в началото на кариерата на Емина, медиите не пропускат да отбележат поразителната прилика между нея и звездата Пенелопе Крус.

Този старт се оказва повече от успешен, защото днес тя е една от най-високо платените актриси, а освен това е певица, автор на текстове и модел.

Поредицата „Сезони на любовта” е поредният успех за нея, като към момента продукцията е продадена в 15 държави, сред които и Иран. Емина е омъжена за популярния поп изпълнител Мустафа Сандал от Турция, а брат й Мирсад Тюркчан е първият турски баскетболен играч в NBА.

„Сезони на любовта” представя любовта, обвита в тайните и лъжите, между историята на две семейства и непреодолимите конфликти помежду им, а на екрана турската звезда ще се превъплъти в ролята на Лале. Нейната героиня е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството й пред фалит.

От друга страна богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият син в нея е Чинар (в ролята популярния турски актьор Толгахан Сайшман), а той се справя с всичко, с което се захване. Чинар и Лале се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава помежду им – между събитията, споровете, триковете и интригите. Дали Чинар и Лале наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на тези обрати? Всичко това зрителите на Диема Фемили ще разберат в епизодите на „Сезони на любовта” от 29 април.

„Сезони на любовта” – от 29 април, всеки делничен ден от 22.00 часа.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg