Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Сезонът на Мастър продукциите в ефира на bTV стартира с грандиозен успех на концерта на „Слави и Ку Ку бенд”

Сезонът на Мастър продукциите в ефира на bTV стартира с грандиозен успех на концерта на „Слави и Ку Ку бенд”
Cinefish.bg

Тв новини
Сезонът на Мастър продукциите в ефира на bTV стартира с грандиозен успех на концерта на „Слави и Ку Ку бенд”

01.03.2016, 12:43  |   Видяна: 665  |   Press Release  |   ТВ
Концертът на Слави и Ку-Ку Бенд превърна вечерта на 29 февруари в празник за 1 400 000 зрители, а пикът на зрителски интерес е с рекордните 1 715 000 души

На 29 февруари bTV даде старт на своя пролетен Мастър сезон с концерта на „Слави и Ку Ку бенд”, който се състоя тази есен на стадион Васил Левски. Едно от най-грандиозните музикални събития през 2015 година – концертът на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд – създаде истински празник за близо 1 400 000 зрители на bTV снощи, 29 февруари. Пикът на зрителски интерес е в 21:09 часа, когато над 1 715 000 души са настроили птелевизорите си на bTV. Над тричасовия спектакъл с най-големите хитове на любимците на публиката, който беше излъчен от 20.00 до 23.30 часа по bTV, събра близо 52% от всички хора пред телевизионния екран в този часови пояс и постигна среден рейтинг 20,2%. Концертът привлече с близо 1 милион зрители повече от втората по гледаемост медия.

Слави на сценаЗрителите от всички възрастови групи категорично предпочетоха концерта на Слави и Ку-Ку Бенд с участието на Деси Добрева, Крисия и други музикални звезди, който през месец септември събра 70 000 зрители на стадион „Васил Левски”. Близо 47% от младите на възраст 18-34 г., с 117% повече от аудиторията на прекия конкурент, гледаха музикалното събитие в ефира на bTV. Същата тенденция отчитат данните на ГАРБ и за активните зрители (18-49), над 47% от които са предпочели шоуто по bTV, в сравнение с едва 20,5%, избрали програмата на втората в класацията медия.
Тази вечер телевизионният ефир на bTV ще бъде завладян от втория сезон на носителя на приза „Мастър” сред кулинарните предавания – световния телевизионен хит „MasterChef”. Строгото, но справедливо жури – Петър Михалчев, Андре Токев и Виктор Ангелов са подготвили взривяващи сетивата предизвикателства за зрители и участници в най-голямата кухня на България.  

Слави разпява на концертВ края на празничната седмица, неделя - 6 март, bTV ще зарадва зрителите с петия юбилеен сезон на “Master-a” сред телевизионните формати за таланти – „България търси талант”. Шоуто, което влезе в Книгата на Гинес като „Най-успешния светове телевизионен риалити формат”, ще влезе в дома на зрителите с нова енергия, нови таланти и ново жури в състав – Михаела Филева, Асен Блатечки, Ицо Хазарта и Любен Дилов-син.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg