Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Сериал по новия роман на Елена Феранте

Сериал по новия роман на Елена Феранте
Сериал по новия роман на Елена Феранте
Cinefish.bg

Тв новини
Сериал по новия роман на Елена Феранте

13.05.2020, 01:46  |   Видяна: 480  |   синефиш.бг  |   ТВ
Netflix и италианската компания Fandango обединяват сили за създаването на сериал по последния бестселър на италианската писателка Елена Феранте. „The Lying Life Of Adults“ проследява трансформацията в живота на една жена от Неапол – от детството, през зрелостта до преклонната 90-годишна възраст. Романът бе публикуван в Италия през ноември миналата година, а от 1 септември ще се появи в останалия свят.

Сериал по новия роман на Елена ФерантеКнигите на Феранте, за чиято истинска самоличност се носят легенди, са преведени на 45 езика и са продадени в милиони тиражи. Тя спечелва световна слава с четирите си романа, в които действието се развива в Неапол. Първият от тях е „Гениалната приятелка“, превърнат и в успешен сериал от HBO в партньорство отново с Fandango.

За нас е невероятна чест да имаме възможност да подготвим сериал по „The Lying Life Of Adults“. Книгите на Елена Феранте вдъхновяват и запленяват читателите в Италия и по целия свят, и ние сме развълнувани да представим екранизация по последния ѝ роман на зрителите по целия свят. Развълнувани сме и да продължим партньорството си с Fandango и да инвестираме в създаването на още уникални италиански истории, които вярваме, че ще предизвикат интерес в Италия и по целия свят“, се казва в изявлението на Филипе Тевес, местния шеф на Netflix.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg