Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини "Семейство Симпсън" с два нови сезона и рекорд в комедийния ТВ жанр по дълголетие

Семейство Симпсън с два нови сезона и рекорд в комедийния ТВ жанр по дълголетие
От FOX официално продължиха сагата с още два сезона, което я превръща в абсолютен рекордьор в комедийния ТВ жанр по дълголетие.
Cinefish.bg

Тв новини
"Семейство Симпсън" с два нови сезона и рекорд в комедийния ТВ жанр по дълголетие

10.10.2011, 12:23  |   Видяна: 2745  |   avtora.com  |   ТВ

Феновете на култовия анимационен сериал "Семейство Симпсън" имат повод за радост. От FOX официално продължиха сагата с още два сезона, което я превръща в абсолютен рекордьор в комедийния ТВ жанр по дълголетие.

Феновете на култовия анимационен сериал "Семейство Симпсън" имат повод за радост. От FOX официално продължиха сагата с още два сезона, което я превръща в абсолютен рекордьор в комедийния ТВ жанр по дълголетие.В момента, в мрежата се излъчва 23-тият й сезон, а с обявените два предстоящи, Хоумър и Мардж Симпсън ще могат да се похвалят с общо 25.

Новината определено е доста положителна за широката аудитория, тъй като доскоро имаше сериозен шанс "Семейство Симпсън" да приключи скоропостижно екранните си приключения.

Причината бе в невъзможността на канала да финансира реализацията на снимките, ако не намали с 45% заплатите на шест от актьорите, които озвучаваха героите в сериала.

В крайна сметка, двете страни се договориха за 30%-но намаление срещу част от приходите от продажбата му. За сравнение, шестте имена, които дублират фамилия Симпсън, получават около 8 милиона долара за сезон от сагата.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg