Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Седми сезон на сериала "Монк" - всеки вторник и сряда по bTV

Седми сезон на сериала Монк - всеки вторник и сряда по bTV
Емоционалната страна на Монк разкрита в седмия сезон на сериала, всеки вторник и сряда от 21:00 часа по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Седми сезон на сериала "Монк" - всеки вторник и сряда по bTV

08.08.2011, 13:11  |   Видяна: 2047  |   Press Release  |   ТВ
Емоционалната страна на Монк разкрита в седмия сезон на сериала, всеки вторник и сряда от 21:00 часа по bTV

Детектив Ейдриън Монк е популярен сред зрителите както с безпогрешния си усет, така и със странните си мании: страх от микроби, страх от височини и от... хора.

Емоционалната страна на Монк разкрита в седмия сезон на сериала, всеки вторник и сряда от 21:00 часа по bTVПсихичното му разстройство е породено от трагичното и неразрешено убийство на съпругата му и коства на безпогрешния инспектор работата му в полицейското управление на Сан Франциско. След този случай Монк е принуден да работи като частен детектив и консултант на полицията.

В седмия сезон на сериала „Монк” безпогрешният детектив трябва да преодолее още една трагична загуба – смъртта на любимия му психиатър, д-р Чарлз Крогер. Така Монк решава да се премести в нов дом, далеч от съседката, чието свирене на пианото твърде много му напомня за д-р Крогер.

Емоционалната страна на Монк разкрита в седмия сезон на сериала, всеки вторник и сряда от 21:00 часа по bTVПредишният собственик на къщата е починал в нещастен случай, но по-късно Монк открива, че всъщност не е било нещастен случай и така поставя своя живот, както и този на Натали, в опасност.

Епизодите в новия сезон разкриват емоционалната страна на Ейдриън. В няколко от тях той трябва да се изправи пред страховете си, да загърби чувствата си, за да постигне обичайните за неговия интелект професионални резултати.

В един епизод той трябва да разреши случай, свързан с бившия съпруг на Натали. В друг – Ейдриън се влюбва в бивша танцьорка, и въпреки че всички улики сочат към нея, въпреки че тя се признава за виновна, той продължава да търси оневиняващи я доказателства. 

В седмия сезон Монк ще разбере, че има полубрат – Зан. Зан е избягал от затвора и е обвинен в убийство, докато е беглец. Той ще се обърне за помощ към Ейдриън.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg