Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Създателите на „Табу“ със сериал по „Големите надежди“

Създателите на „Табу“ със сериал по „Големите надежди“
Cinefish.bg

Тв новини
Създателите на „Табу“ със сериал по „Големите надежди“

14.05.2020, 08:39  |   Видяна: 708  |   синефиш.бг  |   ТВ
Стивън Найт, Ридли Скот и Том Харди обединяват отново сили за нов сериал. Тримата постигнаха успех със сериала „Табу“, а през миналата година и с „Коледна песен“. Сега те ще се заемат с друга екранизация по Чарлс Дикенс – „Големите надежди“.

Найт ще е сценарист и продуцент на новия сериал от шест части, проследяващ историята на сирачето Пип. Скот и Харди ще са продуценти, а сериалът ще е копродукция между BBC и FX.

Създателите на „Табу“ със сериал по „Големите надежди“

„Екранизирането на Дикенс е истинско удоволствие. Реших „Големите надежди“ да е следващия ни проект не само заради класическите герои, но и заради актуалната и до днес история за класовата непримиримост, представена чрез интензивно емоционален и личен разказ от първо лице“, споделя Найт.

„Големите надежди“ е публикуван като отделни глави през декември 1860 г., а впоследствие те са събрани в роман. Това е една от най-обичаните литературни класики, многократно представяна на малкия и големия екран. Последните версии са сериал на BBC от 2011 и игрален филм на Майк Нюъл от 2012 г.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg