Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Създателите на “Нежна полиция” и “Шаферки” подготвят екшън-комедията с Джейсън Стейтъм и Мелиса Маккарти “Сюзън Купър”

Създателите на “Нежна полиция” и “Шаферки” подготвят екшън-комедията с Джейсън Стейтъм и Мелиса Маккарти “Сюзън Купър”
Създателите на “Нежна полиция” и “Шаферки” подготвят екшън-комедията с Джейсън Стейтъм и Мелиса Маккарти “Сюзън Купър”
Cinefish.bg

Филми
Създателите на “Нежна полиция” и “Шаферки” подготвят екшън-комедията с Джейсън Стейтъм и Мелиса Маккарти “Сюзън Купър”

23.10.2013, 11:47  |   Видяна: 3989  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Тазгодишната екшън-комедия “Нежна полиция” се превърна в изненадващ бокс офис хит с приходи в световен мащаб от над 220 милиона долара. Успехът на филма утвърди Сандра Бълок и Мелиса Маккарти като едни от най-печелившите актриси в Холивуд, а от студиото 20th Century Fox побързаха да обявят, че вече се подготвя и продължение.

Режисьорът на “Нежна полиция” Пол Фейг заяви, че би се завърнал за евентуалната втора част, но не и преди да заснеме подготвяната от близо две години екшън-комедия “Сюзън Купър” (“Susan Cooper”).

Създателите на “Нежна полиция” и “Шаферки” подготвят екшън-комедията с Джейсън Стейтъм и Мелиса Маккарти “Сюзън Купър”Главната женска роля в продукцията вече е поверена на Мелиса Маккарти, за която това ще бъде трети общ проект с Пол Фейг след донеслия й номинация за “Оскар” хит “Шаферки” и вече споменатия “Нежна полиция”.

Сценарият на “Сюзън Купър” се пише в момента, а от 20th Century Fox заявиха, че по всяка вероятност снимките ще започнат в началото на 2014-та година.

В продължение на няколко месеца Мелиса Маккарти беше единствения потвърден за участие изпълнител, но сега официални източници от студиото съобщиха, че по всяка вероятност към нея ще се присъедини и екшън-звездата Джейсън Стейтъм.

Джейсън Стейтъм ще се превъплъти в ролята на партньора на главната героиня.Стейтъм вече е провел няколко срещи с режисьора Пол Фейг и очакванията са, че в най-скоро време той ще подпише договора за участие. Все още не се разкриват подробни детайли за сюжета на “Сюзън Купър”, но това което се знае е, че Мелиса Маккарти ще изиграе главната роля на “нескопосана тайна агентка”, а сценария на филма е вдъхновен от лентата за Джеймс Бонд “Казино Роял”. Ако всичко протече по план Джейсън Стейтъм ще се превъплъти в ролята на партньора на главната героиня.

Кастингите за останалите роли в “Сюзън Купър” протичат в момента, а според последната информация от 20th Century Fox по продукцията ще работи същия снимачен екип, който е работил по “Нежна полиция” и “Шаферки”.

Бюджетът за снимки ще се равнява на около 40 милиона долара, а до края на годината ще бъдат оповестени и имената на актьорите, които ще партнират на Джейсън Стейтъм и Мелиса Маккарти.

От 20th Century Fox все още не са определили премиерната дата за “Сюзън Купър”, но очакванията са, че филма ще тръгне по кината през първата половина на 2015-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg