Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Самозванка

Самозванка

La Impostora 2014
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Сервитьорката Бланка Гереро използва своите невероятни способности, за да имитира другите. Дъщеря е на Мемо Гереро, който е верен служител на семейство Алтамира. Мемо е несправедливо уволнен от дъщерята на патриарха, Ракел Алтамира. Бланка се вмъква като момиче от висшето общество на маскенбал, организиран от семейство Алтамира. Тя има за цел да разговаря с Леонидас, основател на корабната компания, и да помогне на баща си.

На бала, Едуардо и Бланка се запознават, но той не подозира, че тази красива маскирана жена е Бланка Гереро, любовта на живота му.

На празненството присъства Адриано Ферер, известен корабен предприемач от Ню Йорк, който в миналото е имал връзка с Валентина Алтамира, по-малката сестра на Ракел. Адриан обвинява семейство Алтамира за убийството на Валентина, без да знае, че тя в действителност е жива.

На бала, Бланка и Едуардо споделят романтичен момент, без да си представят, че съдбите им отново ще се пресекат насред войната между Адриано и Ракел.

По-късно, Ферер наема Бланка заради нейните способности на хамелеон, за да се представи за богата девойка и да се вмъкне в семейство Алтамира, за да разкрие истината за сина му и за Валентина.


Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 14.01.2014
Жанр: Драма, Сериал
Мексико / 2014 / 0 минути
Сценарист: Себастян Арау, Николас Ниньо, Кока Гомес
Режисьор: Родриго Куриел, Карлос Вилегас
В ролите: Лисет Морелос, Армандо Силвестре, Джонатан Ислас, Себастиан Сурита, Кристиан Бах, Мануэел Ландета, Бегония Нарваес, Алфа Акоста, Маурисио Eнао
Разпространител:
Telemundo Studios
Други заглавия:
TV Series, Varalica
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
1
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Самозванка (2014)

La Impostora
 
 

Трейлъри

 

Дюн,Dune - Дюн Круиз в джунглата,Jungle Cruise - Круиз в джунглата Круиз в джунглата,Jungle Cruise - Круиз в джунглата
Jackass Forever,Jackass Forever - Jackass Forever Злокобен,Malignant - Злокобен Последният дуел,The Last Duel - Последният дуел
Сега е моментът,Most Van Most - Сега е моментът Другарят Дракула,Comrade Drakulich - Другарят Дракула Джо Бел,Joe Bell - Джо Бел

  1. 4.
    Докато ваканцията ни раздели,Vacation Friends - Докато ваканцията ни разделиДокато ваканцията ни раздели Те се завърнаха с екстра багаж!
  2. 5.
    Деканът,The Chair - ДеканътДеканът Трейлър
  3. 6.
    Последният дуел,The Last Duel - Последният дуелПоследният дуел Една жена ще се изправи срещу цяла н... 
Cinefish.bg Cinefish.bg