Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Самба

Самба

Samba 2014
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Пристигнали наскоро във Франция мигрант се мъчи да остане в приемната си страна с помощта на неопитна имиграционна служителка в тази завладяваща драма от режисьорите на хита Недосегаемите.

Преди три години Недосегаемите се превърна в един от най-големите френски хитове, очаровайки зрителите в Европа, а после и в целия свят. Голяма част от чара му се дължеше на темпераментния Омар Си. Изпълнението му скоро му спечели роля в Холивуд и постави началото на световната му кариера. Ако още не сте открили чара на Омар Си, гледайте Казвам се Самба.

Самба Сисе е мигрант във Франция от Мали. Да мие чинии в кухнята на луксозен хотел е далеч от европейската му мечта, но нещата се влошават, когато бюрократичен гаф го изпраща в ареста. Там той се среща с Алис - неопитна имиграционна служителка, незапозната с тежкия живот на най-ниската прослойка на френското общество. След като Самба е освободен, но наказан със заповед да напусне Франция, Алис допуска професионалната ѝ роля да навлезе в личния ѝ живот.

Оттласквайки се от комедията за интеграцията Недосегаемите, режисьорите Толедано и Накаш създават нюансирана история, разказвайки драмата на Самба с хумор, който се появява естествено от приятелството му с Алис и с друг мигрант, чиято роля се изпълнява от винаги интригуващия Тахар Рахим. Виждаме и нежно преливане в любовна история, когато Самба и Алис се оказват привлечени един към друг от своите прилики и различия.

Нашумяла наскоро като издръжливата муза на Ларс фон Трир, Гензбур получава шанс да покаже напълно различна своя страна с тази по-топла и по-открита героиня. Тя и Рахим, също известен със своите провокиращи роли, изглеждат докоснати от искрата на човечната комедия в чара на Си.

В "Казвам се Самба" той намира роля, с която да покаже дълбочината и обхвата на своите способности, и топлина, съответстваща на сияйната му усмивка.

по романа „Samba pour la France” от Делфин Кулен


Номинации:
Номинация за “Сезар” за поддържаща актриса на Изия Егелен

Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 22.10.2014
Жанр: Комедия, Драма
Франция / 2014 / 118 минути
Сценарист: Оливие Накаш, Ерик Толедано
Режисьор: Оливие Накаш, Ерик Толедано
В ролите: Омар Си, Шарлот Генсбур, Тахар Рахим, Жулс Абел Ложел, Изиа Ижлен, Йилин Янг
Оператор: Стефан Фонтен
Продуцент: Никола Дювал Адасовски, Ян Зену, Лоран Зейтун
Разпространител:
Gaumont
Други заглавия:
Казвам се Самба
Сайтове:
IMDB IMDB
Официален сайт Официален сайт

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
27
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Самба (2014)

Samba
 
 

Трейлъри

 

Ейми Уайнхаус Back to Black,Back to Black - Ейми Уайнхаус Back to Black Крака във водата, глава в огъня,Feet in Water, Head on Fire - Крака във водата, глава в огъня Нашето тяло,Our Body - Нашето тяло
Луис и Лука: Мисия до луната,Louis & Luca - Mission to the Moon - Луис и Лука: Мисия до луната Последният гларус,The Last Seagull - Последният гларус Зелена граница,The Green Border - Зелена граница
Бягството на Фин,Kannawoniwasein! - Бягството на Фин Кокоша ферма,Coco Farm - Кокоша ферма Големи мечти,Deti Nagana - Големи мечти

  1. 4.
    1489,1489 - 14891489 Той е на 21 години, студент и музика...
  2. 5.
    Четири дъщери,Four Daughters - Четири дъщериЧетири дъщери Изповедите, красиво рамкирани с кади...
  3. 6.
    Надпревара за слава,Race for Glory: Audi vs. Lancia - Надпревара за славаНадпревара за слава Ауди се изправя срещу отбор Ланча, н...ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg