Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Сам Уортингтън ще партнира на Арнолд Шварценегер в криминалния екшън “Десет”

Сам Уортингтън ще партнира на Арнолд Шварценегер в криминалния екшън “Десет”
Сам Уортингтън ще партнира на Арнолд Шварценегер в криминалния екшън “Десет”
Cinefish.bg

Филми
Сам Уортингтън ще партнира на Арнолд Шварценегер в криминалния екшън “Десет”

24.07.2012, 10:03  |   Видяна: 1745  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В началото на месец май беше съобщено, че Арнолд Шварценегер ще изпълни една от няколкото главни роли в криминалния екшън-трилър “Десет” (“Ten”), по чието създаване ще работи екипа отговорен за направата на хитовете “Тренировъчен ден” и “Бързи и яростни”.

Снимките на филма се очакват да стартират в края на годината, а на режисьорския стол ще седне Дейвид Айър, най-известен с работата си по “Улични крале”. Лентата ще разказва за няколко членове от Агенцията за борба с наркотиците, които извършват обир за милиони долари.

Сам Уортингтън ще партнира на Арнолд Шварценегер в криминалния екшън “Десет”До момента, единствено името на Арнолд Шварценегер се свързваше с “Десет”, но малко по-рано днес представител на студиото Open Road Films оповести пред сйта Variety, че към проекта ще се присъедини и звездата от “Аватар”, Сам Уортингтън.

Уортингтън, който първо привлече вниманието с ролята си в четвъртата част от поредицата “Терминатор” (поредица отговорна и за звездния статут на Шварценегер) все още преговаря с продуцентите на “Десет” и в най-добрия случай ще подпише договора за участие до няколко дни.

Детайли относно ролята на австралийския актьор все още не се разкриват и единственото което се знае, е че героят му ще бъде един от членовете на DEA (Агенцията за борба с наркотиците), които прекрачват закона и по-късно се превръщат в мишени на незнаен убиец.

Режисьорът Дейвид Айър: “На практика, филма ще бъде осъвременена версия на романа на Агата Кристи “Десет малки негърчета”. Става дума за група мъже, които си мислят, че са се измъкнали с много пари, но с действията си те си навличат огромни неприятности. Винаги съм бил почитател на подобни истории и знам, че ако подходиш по правилния начин към тях ще успееш да държиш зрителите на ръба на седалките през цялото време. А това е нещо към което се стреми всеки един режисьор.”

Веднага след като потвърдиха участието на Арнолд Шварценегер, от Open Road Films заявиха, че намерението им е да привлекат към проекта и други познати на широката публика актьори. Затова може да се каже, че Шварценегер и Сам Уортингтън със сигурност няма да бъдат единствените популярни актьори в екипа на “Десет”. До края на лятото ще бъдат оповестени и повече детайли относно цялостния актьорски състав на предстоящия филм.

Сценарист на екшън-трилъра е Скип Уудс, чиито най-известен филм е хита с Джон Траволта и Хю Джакман “Парола: Риба-меч", а продуценти са Дъг Клейбърн (“Бързи и яростни”), Скот Страус (“Тренировъчен ден”) и Джо Рот (“Любимците на Америка”). Режисьорът Дейвид Айър ще разполага с бюджет от около 40 милиона долара, а снимачния период на продукцията ще протече в щата Калифорния.

“Десет” все още няма премиерна дата, но очакванията са, че в най-добрия случай филма ще тръгне по кината в края на следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg