Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Сам Рейми подготвя нов хорър

Сам Рейми подготвя нов хорър
Cinefish.bg

Артисти
Сам Рейми подготвя нов хорър

21.10.2019, 12:22  |   Видяна: 431  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Легендарният режисьор на „Злите мъртви“ се завръща към своите корени. Сам Рейми ще снима нов хорър за Sony – студиото, за което създаде своята касова трилогия за Спайдър-мен. Проектът му все още няма заглавие, но е описван като комбинация между „Мизъри“ и „Корабокрушенецът“.

Автори на сценария са Марк Суифт и Деймиън Шанън. Двамата са специалисти в хорър жанра и са работили по „Фреди срещу Джейсън“ и последната версия на „Петък 13-и“ от 2009 г. Освен, че ще е режисьор, Рейми ще бъде и продуцент на бъдещия хит, заедно със своята компания Raimi Productions и Зайнаб Азизи.

Сам Рейми подготвя нов хорър

Освен този филм, Рейми подготвя и друг проект с двамата сценаристи, в който историята е свързана с Бермудския триъгълник. „Аз съм голям почитател на създаденото от Суифт и Шанън. Заедно избрахме това перфектно приключение, което нямаме търпение да споделим със зрителите по света“, споделя той в свое изявление.

Макар че е известен предимно с филмите си за Спайдър-мен, Рейми си спечелва почитатели още с дебютния си филм „Злите мъртви“ от 1981 г., който отдавна е с култов статут. Той режисира и други класики в жанра, а последният му хорър хит е „Отведи ме в ада“ от 2009 г. Рейми е и известен продуцент, като сред последните му постижения са тазгодишния хит „Плячка“ и предстоящия римейк на „Гняв“.

Последният филм на Рейми „Оз: Великият и могъщият“ не бе приет особено радушно през 2013 г. Надяваме се новият му проект да се радва на по-голям успех.

Сам Рейми подготвя нов хорър











Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg