Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Сам Рейми е готов за ново начало на „Злите мъртви“

Сам Рейми е готов за ново начало на „Злите мъртви“
Cinefish.bg

Филми
Сам Рейми е готов за ново начало на „Злите мъртви“

11.07.2019, 09:59  |   Видяна: 646  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Сам Рейми е готов за ново начало на „Злите мъртви“Толкова много години изминаха от премиерата на „Злите мъртви“, но той си остава абсолютна класика. Последвалото продължение, римейкът от по-ново време, както и сериалът „Аш срещу злите мъртви“ още повече допринесоха за култовия му статут. А създателят на поредицата Сам Рейми, който по-късно направи и своята трилогия за Спайдър-мен, издигнала комикс екранизациите на ново ниво, явно не е приключил с нея.

В свое скорошно интервю той признава, че има идеи за поставяне на нови начало и че към него може да се присъедини Брус Кембъл, участвал в оригиналния филм от 1981 г.
„Бих искал да направя още един филм за „Злите мъртви“. Вече обсъждаме някои идеи с Брус Кембъл и Роб Тапърт (продуцент на първите два филма, както и на римейка на „Гняв“). Не мисля, че телевизията е добър вариант, предпочитам да направим нов игрален филм“, споделя Рейми.

Сам Рейми е готов за ново начало на „Злите мъртви“

Първият филм излиза през 1981 г. и е посрещнат повече от възторжено от фенове и критици. През 1987 г. излиза продължението „Злите мъртви 2“, а през 1992 г. се появява третият филм „Army of Darkness“. Римейкът, дело на Феде Алварез („Момичето в паяжината“), се превърна в касов хит през 2013 г.

Ще е интересно дали новият филм ще продължи историята от старите класики или ще е продължение на римейка. Явно Рейми е готов и за двата варианта. „Ще е страхотно, ако Брус преосмисли своето решение за оттегляне от поредицата. Но бих се радвал да работя и с Феде по продължение на неговия филм“, казва Рейми.

Той допълва, че има и трета възможност за ново начало на поредицата, смесвайки сюжетните линии от оригиналните филми и от римейка. Освен това ни подсказва да очакваме горещи новини по темата през следващите шест месеца. 
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg