Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Сам Клафлин в трейлър на романтичната комедия „Love Wedding Repeat“

Сам Клафлин в трейлър на романтичната комедия „Love Wedding Repeat“
Сам Клафлин в трейлър на романтичната комедия „Love Wedding Repeat“
Cinefish.bg

Филми
Сам Клафлин в трейлър на романтичната комедия „Love Wedding Repeat“

02.04.2020, 01:46  |   Видяна: 1153  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Netflix представиха първи трейлър на „Love Wedding Repeat“. Дийн Крейг, известен като сценарист на култовата комедия „Смърт на погребение“, прави своя режисьорски дебют с тази романтична комедия, която е римейк на френския хит от 2012 г. „Plan de Table“.

Сам Клафлин в любовна драма

Сам Клафлин е в главната роля на Джак, който ще направи всичко възможно по-малката му сестра да има своя незабравим сватбен ден. Но той ще трябва да посрещне няколко неизбежни удара: сблъсък с гневно бившо гадже, неканен гост със смущаваща тайна, приспивателно в чашите на погрешни хора и най-вече неочаквана среща с момичето на мечтите му, което му е разбило сърцето (в ролята е Оливия Мън). Ако успее да се справи с всички проблеми, Джак може би ще открие своето щастие.

Любовна комедия със Сам Клафлин

Фрейда Пинто, Елинор Томлинсън, Джоел Фрай, Тим Кей, Айслинг Бий, Джак Фартинг и Алън Мустафа също участват във филма. Продуценти са Гуглиелмо Марчети и Пиерс Темпест.

„Love Wedding Repeat“ беше първият филм, за който Netflix сключи сделка по време на миналогодишния фестивал в Кан. Той ще бъде достъпен за стриймване от 10 април.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg