Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Рутгер Хауер ще участва в триизмерния трилър “Dracula”

Рутгер Хауер ще участва в триизмерния трилър “Dracula”
Холандският актьор Рутгер Хауер ще изпълни една от главните роли в предстоящата продукция "Dracula 3D"
Cinefish.bg

Артисти
Рутгер Хауер ще участва в триизмерния трилър “Dracula”

22.02.2011, 15:25  |   Видяна: 2222  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Холандският актьор Рутгер Хауер, участвал в хитови филми като “Блейд Рънър” и “Град на греха”, ще изпълни една от главните роли в предстоящата продукция “Dracula 3D”, чиито режисьор ще бъде италианеца Дарио Ардженто.

В лентата, Хауер, който след участието си в “Батман в началото” отново се превърна в търсен от холивудските продуценти актьор, ще изпълни ролята на известния ловец на вампири, Ейбрахам Ван Хелсинг. Въпреки че ще разполага с малък бюджет, Дарио Ардженто заяви, че ще успее да заснеме филма изцяло в триизмерен формат.

Холандският актьор Рутгер Хауер, участвал в хитови филми като “Блейд Рънър” и “Град на греха”, ще изпълни една от главните роли в предстоящата продукция “Dracula 3D”За момента, единствения актьор, който със сигурност ще участва е Рутгер Хауер, а режисьора е в търсене на изпълнител за главната роля на граф Дракула. Според източници близки до продукцията, Дарио Ардженто се е срещнал с няколко известни американски и европейски актьори, и до един месец ще оповести решението си.

Рутгер Хауер ще се присъедини към Лорънс Оливие, Антъни Хопкинс, Кристофър Плъмър и Хю Джакман, като един от малкото актьори, които са имали възможността да се превъплътят в ролята на Ван Хелсинг. Въпреки че актьорския състав все още не е пълен, Дарио Ардженто разкри, че снимките на филма ще започнат през месец май, тази година.

Дарио Ардженто: “Филмът ще бъде изпълнен с емоции и чувства, защото Дракула е много сантиментален герой. В зависимост от режисьора, тази история може да бъде разказана по много различни начини. Аз ще я разкажа от моята гледна точка - още преди да разполагам с готов сценарий, аз знаех какъв филм искам да направя.”

“Dracula 3D” ще бъде базиран на класическата новела на писателя Брам Стокър, “Дракула”, а Дарио Ардженто ще разполага с бюджет от 14 милиона долара. Снимките на триизмерната лента започват в средата на месец май в Будапеща, Унгария.

Световната премиера ще се състои в началото на следващата година.

thehollywoodnews.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg