Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Роланд Емерих с гладиаторски сериал

Роланд Емерих с гладиаторски сериал
Роланд Емерих с гладиаторски сериал
Cinefish.bg

Филми
Роланд Емерих с гладиаторски сериал

19.06.2019, 17:09  |   Видяна: 499  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Той е известен със своите фантастични суперпродукции, като най-популярното му творение си остава „Денят на независимостта“. Сега Роланд Емерих ще се пробва в съвсем нов жанр. Той ще продуцира сериал за гладиаторски битки в сътрудничество с китайски партньори.

Кадър от Деня на независимостта

Емерих обяви новината на пресконференция по време на кино фестивала в Шанхай. Той проведе срещи с различни китайски компании, за да договори финансирането на проекта, и сподели своето мнение през фестивалната публика за бъдещето на фантастичните продукции, белязали почти цялата му кариера.

Роланд Емерих сменя жанра

Сериалът „Those About to Die“ ще е нещо съвсем различно. Базиран на едноименния роман от 1953 г., той ще разказва за мръсния бизнес на забавления за масите в Древен Рим – кръв и спорт. Да, става въпрос за бруталните гладиаторските двубои.
Емерих ще е продуцент на сериала, заедно с ветерана Джани Нунари („От другата страна“, „300“) и композитора, превърнал се в продуцент Харалд Клосър („Денят на независимостта: Нова заплаха“, „Midway“). Все още не е ясно дали той няма и да режисира някои от епизодите.

Следващият филм на Емерих ще е екшъна за Втората световна война „Midway, сред звездите в който са Уди Харелсън, Люк Евънс, Манди Мур, Арън Екхард, Ник Джонас и Денис Куейд. Премиерата му предстои на 8 ноември. Прочутият режисьор планира отново да се завърне към жанра на фантастиката с „Moonfall“, който бе сред най-обсъжданите бъдещи хитове по време на фестивала в Кан.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg