Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Робинзон Крузo

Робинзон Крузo

Crusoe 2008
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Нова адаптация на вълнуващата история на Робинзон Крузо.

Това е една вълнуваща адаптация на класическия роман на Даниел Дефо – "Робинзон Крузо", създадена през 2008 г. като копродукция на САЩ, Канада и Южна Африка. Увлекателната поредица от 13 епизода изпраща героя да се бори за оцеляване на пустинен остров, като за своя защита има само разума си.

Първоначално сериалът проследява живота на Робинзон Крузо като малко дете, растящо в амбициозно семейство. Зрителите виждат прехода му от момче в мъж. Дълговете, коварните бизнес сътрудници и все по-нестабилната политическа обстановка го принуждават да напусне Англия. Той трябва да защити не само своя живот, но и този на младото си семейство и на красивата си съпруга Сузана. Оставяйки ги под зоркото око на семейния приятел и благодетел, Джеремая Блекторн, Крузо прави прибързано отпътуване.

Докато плава с кораб към новия живот, Крузо попада в опустошителна буря. Единствен оцелял след бурята, Робинзон достига до брега на необитаем остров. Доверявайки се на своята находчивост, той прави дом за себе си. Дом, който прераства в една великолепна крепост сред високите дървета. Там той живее с Петкан – човек, когото е спасил от ръцете на канибалите.

Животът на острова започва да разкрива чудеса, за които нито един от тях не подозира: от екзотични красавици до заровено съкровище. Желанието му да се върне при жена си и силното приятелство с Петкан са единствените неща, които помагат на Робинзон на запази разсъдъка си.

Междувременно, обратно в Лондон, намеренията на Блекторн далеч не са благородни. Той се съюзява със Самюъл - брат на Сузана. Двамата искат да разделят семейството на Робинзон и да вземат парите им. Сузана е убедена, че нейният съпруг е жив, но не успява да го докаже и децата й са жестоко отнети от нея.

Дали Крузо ще успее да избяга от острова и да се върне при семейството си и жена си? Зрителите ще научат в тази съвременна приказка за любовта, морала и приятелството. "Робинзон Крузо" е вдъхновяваща история за оцеляване, изпълнена с действие и комедийни нотки.Коментари (0)
|
Коментирай »


Жанр: Драма, Приключенски, Сериал
Великобритания, Канада, Южна Африка / 2008 / 60 минути
В ролите: Филип Уинчестър, Сам Нийл, Ана Уолтън, Мия Маестро
Разпространител:
Muse Entertainment Enterprises
Други заглавия:
Robinson Crusoe, Робинзон Крузо, TV Series 2008–2009
Сайтове:
IMDB IMDB
Официален сайт Официален сайт

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
0
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Робинзон Крузo (2008)

Crusoe
 
 

Трейлъри

 

Родина,Motherland - Родина Тайната,The Secret: Dare to Dream - Тайната Соник: Филмът,Sonic the Hedgehog - Соник: Филмът
Риба, плуваща по гръб,A Fish Swimming Upside Down - Риба, плуваща по гръб Как да имитираш война,How to Fake a War - Как да имитираш война Клео,Cleo - Клео
Зеленият рицар,The Green Knight - Зеленият рицар Просто жиголо,Just a Gigolo - Просто жиголо The French Dispatch,The French Dispatch - The French Dispatch

  1. 4.
    Соник: Филмът,Sonic the Hedgehog - Соник: ФилмътСоник: Филмът Откъс от филма НАТИСКАМЕ БУТОНИТЕ, о...
  2. 5.
    Соник: Филмът,Sonic the Hedgehog - Соник: ФилмътСоник: Филмът Откъс от филма РАЗРУШАВАМЕ РОБОТИ с ...
  3. 6.
    Прати ме в облаците,Send Me to the Clouds - Прати ме в облацитеПрати ме в облаците Трейлър 
Cinefish.bg Cinefish.bg