Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Робинзон Крузo

Робинзон Крузo

Crusoe 2008
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Нова адаптация на вълнуващата история на Робинзон Крузо.

Това е една вълнуваща адаптация на класическия роман на Даниел Дефо – "Робинзон Крузо", създадена през 2008 г. като копродукция на САЩ, Канада и Южна Африка. Увлекателната поредица от 13 епизода изпраща героя да се бори за оцеляване на пустинен остров, като за своя защита има само разума си.

Първоначално сериалът проследява живота на Робинзон Крузо като малко дете, растящо в амбициозно семейство. Зрителите виждат прехода му от момче в мъж. Дълговете, коварните бизнес сътрудници и все по-нестабилната политическа обстановка го принуждават да напусне Англия. Той трябва да защити не само своя живот, но и този на младото си семейство и на красивата си съпруга Сузана. Оставяйки ги под зоркото око на семейния приятел и благодетел, Джеремая Блекторн, Крузо прави прибързано отпътуване.

Докато плава с кораб към новия живот, Крузо попада в опустошителна буря. Единствен оцелял след бурята, Робинзон достига до брега на необитаем остров. Доверявайки се на своята находчивост, той прави дом за себе си. Дом, който прераства в една великолепна крепост сред високите дървета. Там той живее с Петкан – човек, когото е спасил от ръцете на канибалите.

Животът на острова започва да разкрива чудеса, за които нито един от тях не подозира: от екзотични красавици до заровено съкровище. Желанието му да се върне при жена си и силното приятелство с Петкан са единствените неща, които помагат на Робинзон на запази разсъдъка си.

Междувременно, обратно в Лондон, намеренията на Блекторн далеч не са благородни. Той се съюзява със Самюъл - брат на Сузана. Двамата искат да разделят семейството на Робинзон и да вземат парите им. Сузана е убедена, че нейният съпруг е жив, но не успява да го докаже и децата й са жестоко отнети от нея.

Дали Крузо ще успее да избяга от острова и да се върне при семейството си и жена си? Зрителите ще научат в тази съвременна приказка за любовта, морала и приятелството. "Робинзон Крузо" е вдъхновяваща история за оцеляване, изпълнена с действие и комедийни нотки.Коментари (0)
|
Коментирай »


Жанр: Драма, Приключенски, Сериал
Великобритания, Канада, Южна Африка / 2008 / 60 минути
В ролите: Филип Уинчестър, Сам Нийл, Ана Уолтън, Мия Маестро
Разпространител:
Muse Entertainment Enterprises
Други заглавия:
Robinson Crusoe, Робинзон Крузо, TV Series 2008–2009
Сайтове:
IMDB IMDB
Официален сайт Официален сайт

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
0
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Робинзон Крузo (2008)

Crusoe
 
 

Трейлъри

 

Мъжът, който си играеше с огъня,Stieg Larsson: The Man Who Played with Fire - Мъжът, който си играеше с огъня Чернобилска молитва,Voices from Chernobyl - Чернобилска молитва Какъв цвят има този свят,Какъв цвят има този свят - Какъв цвят има този свят
Лястовиците на Кабул,Les hirondelles de Kaboul - Лястовиците на Кабул Сладка бобена паста,Sweet Bean - Сладка бобена паста The Rhythm Section,The Rhythm Section - The Rhythm Section
Аз, Леонардо,Amazing Leonardo - Аз, Леонардо Сирано,Edmond - Сирано Босият император,The Barefoot Emperor - Босият император

  1. 4.
    Чувство за непоносимост,Чувство за непоносимост - Чувство за непоносимостЧувство за непоносимост Трейлър
  2. 5.
    Защо творим: дилемата на стоножката,Why Are We Creative: The Centipede's Dilemma - Защо творим: дилемата на стоножкатаЗащо творим: дилемата на стоножката Български трейлър
  3. 6.
    Песента на имената,The Song of Names - Песента на именатаПесента на имената Трейлър 
Cinefish.bg Cinefish.bg