Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Робърт Патинсън в следващите „Междузвездни войни“?

Робърт Патинсън в следващите „Междузвездни войни“?
Cinefish.bg

Артисти
Робърт Патинсън в следващите „Междузвездни войни“?

14.09.2020, 09:06  |   Видяна: 1013  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Измина десетилетие след финала на сагата „Здрач“, през което той стоеше далеч от комерсиалните хитове. Ето че Робърт Патинсън все пак реши да се завърне в голямото кино, при това по забележителен начин. Видяхме го в новия филм на Кристофър Нолън „Тенет“, където изявата му е наистина впечатляваща, но това е само началото.

Наскоро пък излезе първият трейлър на дългоочаквания „Батман“, в който Патинсън изпълнява главната роля. И макар че при обявяването на тази новина, повечето фенове на DC бяха настроени скептично, всички коментари са, че актьорът изглежда повече от убедително като пазителя на Готъм сити.

Робърт Патинсън в следващите „Междузвездни войни“?

Вече обявихме, че той ще участва в още два филма от планираната трилогия на Мат Рийвс. Но може би ще го видим и в друга не по-малко популярна поредица, която ще го отведе в една далечна галактика.

Оказва се, че Кевин Фейги, шефът на Марвел, също е почитател на Патинсън. Знаем, че той подготвя следващ филм от сагата „Междузвездни войни“ и явно вече е избрал един от актьорите в него. Все още не са известни никакви подробности за този проект, но той ще представи изцяло нови герои от междузвездната вселена и като един от тях може би ще видим Патинсън.

Фейги е много впечатлен от неговия професионализъм и талантът му да се преобразява във всяка роля. Явно това го прави идеален за роля във филм, за който тепърва ще се говори много.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg