Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Робърт Патинсън пред италианския Vanity Fair за изневярата на Стюарт

Робърт Патинсън пред италианския Vanity Fair за изневярата на Стюарт
"Мога да разбера импулса", казва Патинсън, "но не и това успоредно да поддържаш две връзки дълго време".
Cinefish.bg

Артисти
Робърт Патинсън пред италианския Vanity Fair за изневярата на Стюарт

31.07.2012, 10:05  |   Видяна: 2502  |   zar.bg  |   АРТИСТ

Пред Кристен Стюарт се очертава тежка задача, в случай че вземе присърце интервю от април с любимия й Робърт Патинсън, в което той представя отношението си към изневярата.

Както стана ясно, 22-годишната актриса е изневерявала на приятеля си с 41-годишния режисьор Рупърт Сандърс.

На 17 юли в Лос Анжелис папараци хващат Кристен Стюарт да се прегръща с 41-годишния режисьор Рупърт Сандерс. Пикантното в случая е, че той е женен и е баща на две деца. Предполага се, че двамата са имали авантюра по време на снимките на филма "Снежанка и ловецът", режисиран от самия Сандърс.

Разкритието от последните дни беше последвано от публичното извинение на Кристен Стюарт за изневярата. Разбира се, Патинсън напусна общия им дом.

Засега 26-годишният актьор мълчи по горчивата тема, но негово интервю за италианския Vanity Fair от април донякъде обяснява мълчанието. На въпрос дали се чувства способен за интимна връзка с омъжена дама, звездата от "Здрач" отговаря: "Животът не е черен или бял. Има двойки с брак, които никога не са се виждали, а това брак ли е...".

След този въпрос в интервюто от април Робърт Патинсън добавя: "Но има нещо, което така и не разбрах, и то е: все пак хората защо изневеряват? Мога да разбера импулса, казва Патинсън, но не и това успоредно да поддържаш две връзки дълго време".

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg