Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Робърт Патинсън напусна Кристен Стюарт

Робърт Патинсън напусна Кристен Стюарт
Робърт Патинсън напусна Кристен Стюарт
Cinefish.bg

Артисти
Робърт Патинсън напусна Кристен Стюарт

27.07.2012, 15:04  |   Видяна: 4078  |   avtora.com  |   АРТИСТ

След скандала около изневярата на Кристен Стюарт с режисьора на "Снежанка и ловецът" - Рупърт Сандърс, и публичното извинение на актрисата към близките и половинката й, Робърт Патинсън не е намерил сили да остане в общия им дом.

След скандала около изневярата на Кристен Стюарт с режисьора на "Снежанка и ловецът" - Рупърт Сандърс, и публичното извинение на актрисата към близките и половинката й, Робърт Патинсън не е намерил сили да остане в общия им дом.Той е бил забелязан да изнася нещата си от къщата им в Лос Анджелис, предадоха източници пред сп. People. Пред същото издание близък на двойката споделя, че Робърт Патинсън е "ядосан и с разбито сърце" и е много вероятно двамата със Стюарт да не успеят да възстановят отношенията си повече.

26-годишният Патинсън и 22-годишната Кристен Стюарт са заедно вече повече от 3 години, след като отношенията им от площадката на филма "Здрач" се пренесоха и в реалния живот. Предстои да разберем дали те ще останат интимни единствено на големия екран.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
Kristina P... Неутрално
1 29.07.2012, 05:39
Оценка: 1
1 гласа

Нека погледнем обективно на нещата-ако той й беше изневерил щяхте да кажете:"сгрешил е.какво толкова?". Това се си техни работи и те трябват да ги решат извън медиите.Затова нека просто да ги оставим.Аз лично обаче се надявам да се сдобрят, защото са страхотна двойка.

 
 
 
Aida_v Неутрално
2 28.07.2012, 07:41
Оценка: 0
4 гласа

Не знам кой на негово място няма да е "ядосан и с разбито сърце".Още повече,че и двамата са известни и очите на цял свят са вперени в тях.Не искам да раздавам присъди,но тази забежка е голяма глупост от нейна страна,а публичното разкаяние не променя нищо.Той до сега се е държал на ниво и в никакъв случай не заслужава такъв шамар...

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg