Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Робърт Дауни-мл. в „Черната вдовица“

Робърт Дауни-мл. в „Черната вдовица“
Cinefish.bg

Артисти
Робърт Дауни-мл. в „Черната вдовица“

16.09.2019, 13:01  |   Видяна: 710  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Да, правилно сте прочели. Робърт Дауни-мл. ще се завърне в Марвел вселената като Железният човек. Той ще има малка роля в следващия голям хит на студиото – „Черната вдовица“, в който Скарлет Йохансон ще изпълнява култовата главна роля.

Новината гръмна през изминалия уикенд и предизвика безкрайно много коментари. Първоначално всички бяха убедени, че това е поредният слух около една от най-очакваните продукции през следващата година. Впоследствие дойде и официалното потвърждение.

Робърт Дауни-мл. в „Черната вдовица“

Това стана по време на връчването на наградите „Сатурн“, където Дауни-мл. бе отличен за ролята си в „Отмъстителите: Краят“. Тогава бе обявено, че ще го видим и в следващия филм на Марвел, с който официално ще стартира Фаза 4 от тяхната сага за прочутите супер герои.

Все още не знаем точно как ще се завърне Железният човек след събитията в „Отмъстителите: Краят“. Според някои информации Дауни-мл. няма да снима сцени за бъдещия хит, а участието му ще бъде под формата на неизползвани кадри между него и Йохансон от „Първият отмъстител: Войната на героите“.

Големи са очакванията към „Черната вдовица“ и те ще нарастват още повече с включването на емблематичния за поредицата за отбора на Отмъстителите Дауни-мл. Освен него и Йохансон, във филма ще видим още Дейвид Харбър, Флорънс Пю, О. Т. Фагбенли и Рейчъл Уайз. Премиерата очакваме на 1 май 2020 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg