Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Рийз Уидърспун продуцира и участва в нова фантастика

Рийз Уидърспун продуцира и участва в нова фантастика
Рийз Уидърспун продуцира и участва в нова фантастика
Cinefish.bg

Артисти
Рийз Уидърспун продуцира и участва в нова фантастика

14.08.2019, 10:19  |   Видяна: 579  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Няколко студиа се съревноваваха за правата върху „Pyros“, адаптация по разказ на Томас Пиърс, в която Рийз Уидърспун ще изпълнява главната роля и ще е сред продуцентите, заедно със Саймън Кинберг, който ще е и режисьор. В крайна сметка победител се оказа Netflix.

Рийз Уидърспуун в главната роля и като продуцент

Пиърс ще е автор на сценария, базиран на разказа му „Tardy Man“, публикуван през миналата година в списание New Yorker. Историята е за група хора с необикновени сили, снабдени с неразрушими огнеупорни костюми, свързани с гръбначния им стълб. Те работят за корпорация, специализирала се във възстановяване на имуществото на богаташи, чиито къщи стават жертва на пожар.

На служителите е строго забранено да се отклоняват от своите спасителни мисии, дори и когато животът на други хора е в опасност. Главната героиня обаче решава да действа против правилата и това е катализатор на поредица разтърсващи събития.

Не сме гледали Уидърспун във фантастика, така че този проект звучи определено интригуващо. И ще е съвсем различно от всички нейни последни филми, включително един от най-големите ѝ успехи, отново в двойната роля на актриса и продуцент – сериала „Големите малки лъжи“.

Рийз Уидърспуун в големи малки лъжи

Тя ще работи отново с Кинберг, който е един от сценаристите на комедията „Шпионски свалки“. През тази година той дебютира като режисьор с друг фантастичен филм – „Х-Мен: Тъмния Феникс“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg