Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Римейк на хорър хита с Никол Кидмън „Другите“

Римейк на хорър хита с Никол Кидмън „Другите“
Cinefish.bg

Филми
Римейк на хорър хита с Никол Кидмън „Другите“

09.04.2020, 09:57  |   Видяна: 802  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това беше един от филмите, които успяха да удивят и уплашат доста зрители. През 2021 г. ще се навършат 20 години от премиерата на „Другите“, един от най-големите триумфи на Никол Кидмън, дело на прочутия испанец Алехандро Аменабар. Ето че точно за годишнината се подготвя негов римейк.

Sentient Entertainment се пребориха за правата върху него. Сюжетът на филма, спечелил над 200 милиона долара, е изключително актуален в момента. Той разказва за вдовица (героинята на Кидмън), която скрива децата си далеч от всички в изоставено имение, заради рядко заболяване на кожата. Пристигането на трима мистериозни прислужници отпушва отдавна стаявани ужасяващи тайни.

Римейк на хорър хита с Никол Кидмън „Другите“

Кидмън е номинирана за „Златен глобус“ и БАФТА за ролята си, а Аменабар, който е и сценарист на филма, печели испанските награди „Гоя“ за режисура и оригинален сценарий.

Идеята е подготвяният римейк да осъвремени историята и да я разкаже от днешна гледна точка. Няколко големи звезди са заявили желание да изпълнят ролята на Кидмън, като тепърва ще бъдат обявени техните имена.

„За мен е чест да имам възможност да подготвя нова версия на любимия ми хорър „Другите“. Невероятно актуално звучат засегнатите в него теми за самоизолацията, параноята и страха, както и силното желание да защитим своите деца и самите себе си“, споделя продуцентът на бъдещия хит Рене Таб.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg