Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Римейк на „Маската“ с актриса в главната роля

Римейк на „Маската“ с актриса в главната роля
Cinefish.bg

Филми
Римейк на „Маската“ с актриса в главната роля

08.07.2019, 11:47  |   Видяна: 956  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това си остава един от най-популярните хитове на 90-те, лансирал дебютантката Камерън Диас и бетонирал славата на Джим Кери. Възможно ли е да видим римейк на „Маската“ с известна комедийна актриса на мястото на Кери? Такава идея витае в главата на създателя на оригиналния комикс Майк Ричардсън.

Ситуацията в Холивуд за последните години напълно оправдава подобен подход. Още повече, че Ричардсън иска да промени не само пола на героя, но и неговия цялостен образ да бъде малко по-суров, в стила на „Дедпул“. Но това крие и своите рискове, пример за което е и опитът за рестарт на „Хелбой“, който бе пълен провал.

Римейк на „Маската“ с актриса в главната роля

„Представям си актриса в главната роля, която да е много добра във физическия аспект на комедията. Знам коя ще е идеална за целта, но няма да кажа нейното име. Все пак трябва първо да я убедим да приеме ролята“, споделя Ричардсън.

Той допълва, че филмът ще е по-различен и ще показва какво се случва с хората, сдобили се изведнъж с абсолютна власт. Ще е интересно и коя актриса ще се окаже достойна наследница на Кери в тази негова емблематична роля. Според някои предположения възможният избор на Ричардсън клони между Мелиса Маккарти и Кейт МакКинън.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg