Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ричард Линклейтър ще снима мюзикъл през следващите 20 години

Ричард Линклейтър ще снима мюзикъл през следващите 20 години
Ричард Линклейтър ще снима мюзикъл през следващите 20 години
Cinefish.bg

Артисти
Ричард Линклейтър ще снима мюзикъл през следващите 20 години

02.09.2019, 08:43  |   Видяна: 253  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Той се кани да счупи собствения си рекорд. Ричард Линклейтър снима в продължение на 12 години своя шедьовър „Юношество“, който бе приет повече от възторжено и получи не една и две престижни награди, включително и „Оскар“ на Патриша Аркет. Ето че сега прочутият режисьор си е поставил още по-амбициозна цел и ще снима новия си мюзикъл цели две десетилетия.

Мюзикъл ще се снима в продължение на 20 години

„Merrily We Roll Along“ е адаптация по мюзикъла на Стивън Зондхайм, която ще бъде заснета в сътрудничество с Blumhouse. В главните роли са младите звезди Блейк Дженър („Клуб Веселие“), Бини Фелдстайн („Зубрачките“) и Бен Плат („Перфектният ритъм“).

Зондхайм и Джордж Фърт превръщат пиесата със същото заглавие от 1934 г. в мюзикъл
, чиято премиера на Бродуей е в началото на 80-те. Той разказва за възходите и паденията в живота на трима приятели в продължение на 20 години и техните опити да постигнат успех.

Merrily We Roll Along за първи път на киносцена

Основен герой е Франк Шепард (предполага се, че това е ролята на Дженър), който изоставя кариерата си на известен композитор, за да стане продуцент в Холивуд. Действието се развива между 1957 и 1976 г. и започва с успехите на Шепард, който си припомня важни моменти от живота си и как е срещнал своите най-близки приятели.

За първи път гледах и се влюбих в „Merrily“ през 80-те. Не мога да си представя нещо по-приятно за правене през следващите 20 години от този мюзикъл на Зондхайм. Няма да е лесно, но според мен това е най-правдоподобния начин да бъде направен този филм“, споделя Линклейтър.

Снимките вече са започнали, поне на първия сегмент от историята. Надяваме се този експеримент да е успешен и да дочакаме премиерата през... 2040 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg