Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Рейчъл Уайз и Даниел Крейг се ожениха тайно

Рейчъл Уайз и Даниел Крейг се ожениха тайно
Даниел Крейг и Рейчъл Уайз сключиха тайно брак след дискретна връзка, продължила няколко месеца
Cinefish.bg

Артисти
Рейчъл Уайз и Даниел Крейг се ожениха тайно

27.06.2011, 10:45  |   Видяна: 5137  |   actualno.com  |   АРТИСТ
Даниел Крейг и Рейчъл Уайз сключиха тайно брак след дискретна връзка, продължила няколко месеца, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Робин Баун от пиар агенцията на актьора "Слейт пиар" каза в събота, че двамата са сключили брак, без да дава никакви подробности. Двамата са се бракосъчетали в щата Ню Йорк в сряда, като са присъствали само четирима души, уточни в. "Мейл он сънди".

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз сключиха тайно брак след дискретна връзка, продължила няколко месеца

Освен двама техни приятели в ролята на свидетели, с тях са били само 18-годишната дъщеря на Даниел Крейг, Ела и 4-годишният син на Рейчъл Уайз Хенри. Даниел Крейг е на 43 години, а Рейчъл Уайз - на 41. Той имаше продължителна връзка със Сацуки Мичъл, а тя живееше с режисьора Дарън Аронофски, който е баща на сина й. Двамата се сближиха по време на снимките на филма "Къща от мечти", който още не е излязъл по екраните. В него те играят съпруг и съпруга. Връзката им стана общоизвестна, когато ги видяха хванати ръка за ръка на Коледа.

Рейчъл Уайз стана известна с филма "Мумията". Тя получи награда "Оскар" за ролята си във "Вечният градинар". Даниел Крейг е най-новият Джемс Бонд. Той участва също в предстоящия "Мъжете, които мразеха жените".


Редактор: Лили Георгиева
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg