Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Режисьорската гилдия на Америка обяви номинациите си

Режисьорската гилдия на Америка обяви номинациите си
Режисьорската гилдия на Америка обяви номинациите си
Cinefish.bg

Филми
Режисьорската гилдия на Америка обяви номинациите си

12.01.2018, 09:38  |   Видяна: 1047  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Режисьорската гилдия на Америка обяви номинациите за своите 70-ти награди. Грета Геруиг най-после получи толкова очаквано си признание и ще се състезава за награда като режисьор на игрален филм за „Lady Bird”, заедно с Гилермо дел Торо („Формата на водата“), Кристофър Нолан („Дюнкерк“), Мартин Макдона („Три билборда извън града“) и Джордан Пийл („Бягай!“).

Пийл получи втора номинация и в категорията „Първи игрален филм“. Tук негови съперници са Уилям Олдройт („Лейди Макбет“), Тейлър Шеридан („Дивата река“), Арън Соркин („Играта на Моли“) и Джереми Джаспър („Patti Cake$“).

В катерорията за „Драматичен телевизионен сериал“ са номинирани три епизода на „Игра на тронове“. Сред номинираните за режисура на телевизионни филми или минисериали са Бари Левинсън („Магьосникът на лъжите“), Жан-Марк Вале („Големите малки лъжи“) и актрисата Кира Седжуик за „Story of a Girl“.

Наградите ще бъдат раздадени на 3 февруари в популярния хотел „Бевърли Хилтън“ в Бевърли Хийлс, а водещ на церемонията ще е режисьора Джъд Апатоу.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg