Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Режисьорът на „Доктор Сън“ с нова екранизация по Стивън Кинг

Режисьорът на „Доктор Сън“ с нова екранизация по Стивън Кинг
Режисьорът на „Доктор Сън“ с нова екранизация по Стивън Кинг
Cinefish.bg

Филми
Режисьорът на „Доктор Сън“ с нова екранизация по Стивън Кинг

11.05.2020, 01:32  |   Видяна: 945  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Майк Фланаган явно е силно пристрастен към романите на Стивън Кинг. През миналата година той ни представи своята екранизация по „Доктор Сън“, дългоочакваното продължение на „Сиянието“. Макар че не успя да стане голям касов хит, филмът пожъна успех сред критиците и това допринесе за решението на Warner да дадат нов шанс на Фланаган.

Майк Фланаган с нов филм по Стивън Кинг

Той ще подготви сценария и ще режисира екранизацията по един от последните романи на Краля на хорора – „Revival“. Освен това ще е и продуцент на филма, заедно с Тревър Мейси, с когото заедно работиха по „Доктор Сън“.

Романът е публикуван през 2014 г. и проследява необикновените отношения между пристрастен към хероина музикант и свещеник, загубил вярата си в Бога. Преди години свещеникът изживява голяма трагедия, след като съпругата и сина му умират, а той се отказва от религията. Впоследствие се посвещава на опитите си да установи контакт с тях и с тази цел се свързва с музиканта. Двамата ще трябва да се изправят срещу личните си демони.

Това ще е третата екранизация на Фланаган по Стивън Кинг. Той първо засне „Играта на Джералд“, след чийто успех подписа договор с Warner за „Доктор Сън“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg