Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Интервюта Режисьорът Браян Тейлър за втората част на комиксовия екшън “Призрачен ездач”

Режисьорът Браян Тейлър за втората част на комиксовия екшън “Призрачен ездач”
Режисьорът Браян Тейлър за втората част на комиксовия екшън “Призрачен ездач”
Cinefish.bg

Интервюта
Режисьорът Браян Тейлър за втората част на комиксовия екшън “Призрачен ездач”

22.03.2011, 10:19  |   Видяна: 4279  |   синефиш.бг  |   ИНТЕРВЮТА

Снимките на втората част на фантастичния екшън от 2007-а година, Призрачен ездач”, приключиха преди няколко седмици. От студиото Columbia Pictures потвърдиха, че официалното заглавие на продължението ще бъде "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" (“Призрачен ездач: Духът на отмъщението”).

В средата на миналата година стана ясно, че режисьора на първия филм, Марк Стивън Джонсън, е отстъпил мястото си на дуото зад хитовия екшън “Огън в кръвта”, Марк Невалдайн и Браян Тейлър. Въпреки смяната на режисьора, звездата от оригинала, Никълъс Кейдж, се завръща отново в главната роля. Негови партньори ще бъдат Идрис Елба, Киаран Хиндс, Кристофър Ламбер и Джони Уитуърт, който ще се превъплъти в ролята на злодея Blackout.

Режисьорът Браян Тейлър за втората част на комиксовия екшън “Призрачен ездач”

По-голямата част от действието на “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” ще се развива в Източна Европа, а сюжета ще разкаже за опитите на Призрачния ездач да спре дявола, преди той да е приел човешки облик.

В разговор с thinkhero.com, ко-режисьора Браян Тейлър поговори за дългоочакваната продукция:

“Когато ни предложиха филма ние казахме, че ще го направи, но ще го направим напълно различен. Абсолютно всичко, освен участието на Ник разбира се, ще бъде ново и различно. Искахме главния герой също да изглежда по-различно. Историята на Призрачния ездач ще бъде разширена, ще покажем неща от миналото му, които не бяха показани в първия филм. Местата на които заснехме филма се различават напълно от показаното в оригинала. С изключение на Ник, всички други актьори са нови. Реално погледнато, филма дава ново начало на тази поредица. Когато обяснихме всичко това на студиото, не смятахме че на тях ще им допадне, но за щастие, те харесаха идеите ни е ето, филма е почти готов.”

На въпроса какво го е привлякло към точно този проект, Тейлър отговори:

“Първото което ме привлече беше Ник. Винаги съм искал един ден да имам възможността да работя с него. Второто беше самия Призрачен ездач и страхотните неща, които можехме да направим с него. Исках да направим филм, който аз, като зрител, с удоволствие бих гледал.”

Режисьорът също така поговори и за слуховете, според които бюджета на филма е бил двойно по-голям от обявения преди началото на снимките.

Браян ТейлърБраян Тейлър: “Всичко това е крайно преувеличено. Бюджетът на “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” е малко по-голям от този, с който заснехме предишния ни филм, “Геймър”. Не сме разполагали с огромен бюджет за “Призрачен ездач”, но за сметка на това екипа ни беше невероятно изобретателен. И благодарение на тях, филма ще изглежда впечатляващо.”

Относно новия злодей Blackout, Тейлър заяви:

“Това е уникален герой. Има доста впечатляващи суперсили и с гордост мога да заявя, че направихме неща с този герой каквито не са били показвани дори в оригиналните комикси. Надяваме се че феновете ще оценят това. Планираме да покажем някои готови сцени от филма на тазгодишния фестивал Комик-Кон. Тогава хората ще видят новия и подобрен Призрачен ездач, както и неговите нови противници.”

Сценарият на “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” е на Скот Гимбъл (сериала “Американски дракон”) и Сет Хофман (“Бягство от затвора”), а Майкъл Де Лука (“Социалната мрежа”), Дейвид Гойър (“Блейд: Троица”) и Бенет Уолш (“Стелт”) продуцират лентата.

Снимките на филма с бюджет от 75 милиона долара протекоха в Румъния и Турция, а световната му премиера е насрочена за 17-ти февруари, 2012-та година.

thinkhero.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg