Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми –азширена верси€ на Д»мало едно време в... ’оливудУ

–азширена верси€ на Д»мало едно време в... ’оливудУ
–азширена верси€ на Д»мало едно време в... ’оливудУ
Cinefish.bg

“еми
–азширена верси€ на Д»мало едно време в... ’оливудУ

24.10.2019, 09:23  |   ¬ид€на: 1032  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
Ќови€т филм на  уентин “арантино безспорно е един от най-обсъжданите тази година. » заради големи€ интерес „»мало едно време в... ’оливуд“ ще има повторна премиера този уикенд в —јў и  анада, като в него ще има нови добавени сцени.

ƒълга верси€ на »мало едно време в ’оливуд

Sony ще се възползват от възможността да прибав€т нови милиони към спечелените до този момент
общо 368 милиона долара. Ќови 4 сцени ще бъдат включени във филма, чи€то продължителност е 10 минути. “ака времетраенето му ще стане общо 171 минути. ¬се пак „ќтмъстителите:  ра€т“ доказа, че зрителите н€мат нищо против по-дългите филми.

ќтмъстителите:  ра€т е много дълъг филм

ѕубликата демонстрира огромната си подкрепа към този филм и н€маме търпение да им го представим отново на гол€м екран, с повече кадри и музика от 60-те, добавени специално от “арантино“, сподел€ ≈йдриън —мит, президент на кино разпространението на Sony.

Ќовината за премиерата на разширената верси€ на последни€ шедьовър на “арантино идва, след като стана €сно, че „»мало едно време“ н€ма да бъде разпространен в  итай. ѕредполагаме, че основни€т проблем за това е местната цензура, но всичко започна с противоречивото представ€не на Ѕрус Ћий във филма. »менно това €доса дъщер€та на легендата на бойните изкуства и т€ започна кампани€ срещу филма.

—кандална по€ва на Ѕрус Ћий в »мало едно време в ’оливуд

“арантино пък отказа да се съобрази с не€
, както и да изреже н€кои фрапиращи сцени на насилие. ќт друга страна култови€т режисьор признава, че има доста сцени, които са били изр€зани при финални€ монтаж на филма и сега ще ги представи за първи път пред зрителите в американските кина.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg